فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش
فطیر سوغات شیرین اراک است که روزانه 30 هزار کیلو از این نان سنتی در فطیر پزی ها تولید می شود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، کارشناس میراث فرهنگی استان مرکزی گفت : نان سنتی فطیر از گذشته و در آستانه نوروز توسط خانواده ها پخته می شد که کیفیت و خوشمزگی این محصول آن را به تولید و خوراک روزانه تبدیل کرده است .
فضلی افزود : اکنون در 300 واحد ، فطیر پخته و عرضه می شود .
او با اشاره به تکثر واحدهای تولیدی و کیفیت این نان سنتی گفت : امسال با پیگیری های میراث فرهنگی استان فطیر در سازمان میراث فرهنگی کشور به نام استان مرکزی ثبت شد .
آرد ، شکر ، تخم مرغ ، شیر ، زردچوبه و کنجد از مواد اصلی تولید فطیر است که به دلیل استفاده نکردن از جوش شیرین ماندگاری آن افزایش می یابد .
استفاده از فطیر به عنوان سوغات از دیر باز در اراک به ویژه در نوروز مرسوم بوده و هم اکنون نیز انجام می شود .
فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش فطیر ؛ سوغات شیرین اراک + گزارش