آغاز اکرانهای نوروزی از امروز
با اکران شش فیلم نوروزی از امروز در سینماهای سراسر کشور خونی جدید در رگهای سینما جاری میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، از امروز صبح شش فیلم «بادیگارد»، «ابد و یک روز»، «کفشهایم کو»، «خشم و هیاهو»، «پنجاه کیلو آلبالو» و «من سالوادور نیستم» در سینماهای سراسر کشور به نمایش در می آید.
فیلهایی که با وجود داشتن ساختارهایی محکم و منسجم و کارگردانانی خبره، شانس زیادی برای موفقیت در گیشه و جذب مخاطب دارد.
فیلم سینمایی «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین نویسنده، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و بهترین بازیگر نقش اول زن شد یکی از بختهای کسب عنوان نخست پرفروش ترین فیلم در نوروز 95 است.
این فیلم با داشتن مضمونی اجتماعی و به چالش کشیدن مسائلی چون اعتیاد، فقر، بدسرپرستی، طلاق و دیگر ناهنجاری های جامعه توانست در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر نظر بسیاری از مخاطبان و منتقدان سینما را به خود جلب کند.
بازی زیبای نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار و پیمان معادی از دیگر نقاط مثبت این فیلم است.
سعید روستایی کارگردان «ابد و یک روز» درباره این فیلم گفت: برای ساختن «ابد و یک روز» تحقیقات میدانی زیادی کردهام و حتی با افرادی که معتاد بودند صحبت کردم و در محله های جنوب شهر تحقیقات زیادی انجام دادم چون من پیش از این مستندهایی درباره اعتیاد کار کردم این فیلم به حقیقت بسیار نزدیک است و قصه انسانهای واقعی را روایت می کند.
فیلم «بادیگارد» فیلم دیگری است که به گفته بسیاری از منتقدان بهترین فیلم سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر بود و شانس زیادی برای موفقیت در اکران نوروز 95 دارد.
این فیلم قصه حاج حیدر ذبیحی یک محافظ با اعتقاد و متعهدی را روایت می کند که برای درست انجام دادن کارش از بسیاری از مسائل شخصی اش می گذرد.
حاج حیدر از جوانانی است که در هشت سال دفاع مقدس و اوایل انقلاب در جبهه های حق علیه باطل حضور فعال داشته و این اعتقادش را تا آخرین لحظه زندگی اش حفظ می کند و در آخرین لحظه جانش را فدای یک دانشمند هسته ای که پدرش همرزم حاج حیدر در زمان جنگ بوده و شهید شده است می کند و در پاسخ به سوال این دانشمند مبنی براینکه چرا این کار را کردی می گوید اگر پدرت هم بود همین کار را برای تو می کرد.
ابراهیم حاتمی کیا در فیلم سینمایی «بادیگارد» حرفهای نگفته اش را به تصویر می کشد و افکارش را بیان می کند.
حاتمی کیا در «بادیگارد» به نوعی می خواهد بگوید آرمانهای شهدا و افراد متعهد به مردم و مملکت را فراموش نکنیم و همیشه پاسدار زحماتشان باشیم.
علی سرتیپی مسئول پخش این فیلم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این فیلم از بهترین فیلمهای چند سال اخیر سینماست و پیش بینی می کنم بتواند مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.
جبار آذین منتقد سینما نیز در مصاحبه با ما گفت: فیلم «بادیگارد» از لحاظ قصه، محتوا، کارگردانی و بازی درخشان تمام بازیگرانش به خصوص پرویز پرستویی از بهترینهای اکران نوروز 94 به حساب می آید.
به راستی بازی پرویز پرستویی در فیلم سینمایی «بادیگارد» را نمی توان نادیده گرفت؛ بازیای که با احساس و اعتقاد این بازیگر همراه بود و توانست سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر را برایش به ارمغان بیاورد، اگر چه داوران این دوره جشنواره فیلم فجر «بادیگارد» را آنطور که باید و شاید ندیدند اما نتوانستند از هنرنمایی پرستویی در «بادیگارد» چشم بپوشند.
فیلم سینمایی «بادیگارد» در 25 سینمای تهران، 25 سینما در شهرستان و 350 شهرستان بدون سینما به نمایش در می آید و تاکنون توانسته است با اکران های دانشگاهی 100 هزار مخاطب و 500 میلیون تومان فروش داشته باشد.
فیلم سینمایی «خشم و هیاهو» کاری متفاوت از هومن سیدی به حساب میآید؛ فیلمی که با اشاره به یک قصه جدید و نزدیک شدن به بعضی از خط قرمزها میتواند مخاطبان زیادی را به سینما بکشاند.
در این فیلم زندگی یک فرد معروف به تصویر کشیده شده است و پیام این فیلم این است که هر کاری از هر کسی انتظار می رود، بسیاری از منتقدان بازی طناز طباطبایی در این فیلم را بهترین بازی دوران بازیگری اش دانستند.
کامران قدکچیان کارگردان سینما در مصاحبه اختصاصی با ما درباره این فیلم گفت: طناز طباطبایی در «خشم و هیاهو» بسیار متفاوت و درخشان ظاهر شده و هومن سیدی با ساختن این فیلم پنجره ای دیگر را رو به سینمای ایران باز کرده است.
هومن سیدی برای کارگردانی این فیلم جایزه ویژه هیئت داوران از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد.
فیلم سینمایی «کفشهایم کو»، عاشقانهای از کیومرث پوراحمد است؛ فیلمی که فضای عاشقانه اش شبیه فیلم شب یلداست و رضا کیانیان در آن بسیار خوب ظاهر شده است.
این فیلم قصه فردی را که آلزایمر گرفته است به تصویر می کشد و در دیالوگی تاثیرگذار از این فیلم آمده است که: یادم نمی آید که اسمت چیست اما به یاد می آورم خیلی دوستت داشتم و دارم.
رویا نونهالی، مجید مظفری و مینا وحید دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
فیلم سینمایی «50 کیلو آلبالو» نیز یک طنز اجتماعی است و کاری پربازیگر است که مانی حقیقی کارگردانی آن را بر عهده دارد و شاید گریمهای تند و لباسهای خاص بازیگرانش راهی برای جذب مخاطب بوده است.
فیلم سینمایی «من سالوادور نیستم» نیز از ابتدای اسفند اکران خود را آغاز کرده است و با داشتن مضمونی طنز توانسته است مخاطبان زیادی را به سینما بکشاند.
رضا عطاران و بازی درخشان او در این فیلم و کارگردانی خوب منوچهر هادی از نقاط قوت «من سالوادور نیستم» است.
سیدامیر پروین حسینی تهیه کننده این فیلم در گفتگو با ما گفت: هدف ما از ساختن این فیلم رضایت مخاطبان سینما و خانوادگی شدن تماشاگران این فیلم بوده است.
یکی از نکات مثبتی که در اکران نوروز 95 به چشم میخورد وجود تنوع ژانرها اعم از سیاسی، اجتماعی، ملودرام، درام و کمدی است که می تواند خیل گسترده ای از مخاطبان را به سینما بکشاند و بسیاری از منتقدان و کارگردانان سینما، اکران نوروز 95 را یکی از موفقترین اکرانهای نوروزی می دانند و به میلیاردر شدن بسیاری از فیلم ها از جمله «بادیگارد» و «ابد و یک روز» امیدوارند.