استقبال از پیش فروش اینترنتی بلیتهای نوروزی اتوبوس
مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از استقبال فروش اینترنتی بلیتهای نوروزی اتوبوس خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، محسن حاجی اسماعیلی گفت: 80 هزار ناوگان عمومی حملونقل جادهای و بیش از 120 هزار راننده و کمک راننده ، جابه جایی مسافران نوروزی و خدمت رسانی به هموطنان عزیز را در ایام تعطیلات نوروزی بر عهده دارند.
وی گفت: 15هزار دستگاه اتوبوس ، 27 هزار دستگاه مینی بوس و 38 هزار دستگاه سواری کرایه ، امر جابه جایی مسافران نوروزی را در جاده های سراسر کشور بر عهده دارد.
وی با اشاره به استقبال هموطنان از پیش فروش بلیتهای نوروزی و خرید اینترنتی بلیتها از پایگاه های اطلاع رسانی اعلام شده، افزود: ادارات کل حمل و نقل و پایانه های سراسر کشور مکلفند ، نظارت مستمر بر پیش فروش بلیتها در دفاتر فروش بلیتها در شهرها و متمرکز در پایانه های مسافربری داشته باشند و حداکثر ظرفیت ناوگان تحت پوشش خود را برای ایام اوج تقاضا و مسیرهایی که حجم بالایی از جا به جایی مسافر را به خود اختصاص می دهند، به کارگیرند.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر به اقداماتی که در زمینه ارتقای ایمنی و تامین امنیت، آسایش و رفاه هرچه بیشتر مسافران انجام شده است اشاره کرد و افزود: هماهنگی با مراکز معاینه فنی در سراسر کشور به منظور افزایش زمان ارایه خدمات و آماده به کار بودن آنها در ایام تعطیلات نوروز، تاکید بر رعایت ضوابط ایمنی حمل مسافر با ناوگان عمومی و کنترلهای لازم در تجهیز وسایل نقلیه مسافربری و تجهیزات ایمنی خودروها، هماهنگی با پلیس راه به منظور اجرای طرح ممنوعیت و محدودیت تردد در برخی مسیرها در ایام خاص و تشکیل کمیته ایمنی در سطح استانها از جمله اهم این اقدامات است.
وی خاطر نشان کرد : زمان سرویس دهی پایانه های مسافربری افزایش می یابد و کارکنان کشیک در پایانه ها در ایام نوروزی در سراسر کشور حضور فعال دارند.