پخش زنده
امروز: -
یک کارشناس مسائل راهبردی گفت: هماکنون این سؤال در ذهن مردم مطرح است که این همه تهمتها به برنامه صلحآمیز هستهای ایران و تحریمهای ظالمانه بر اساس کدام مستندات بر ایران روا داشته شد و اکنون پاسخگوی آن کیست.
محمدفرهاد کلینی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما درباره قطعنامه شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی افزود: در عین حال باید به آینده اندیشید و قضاوتهایی را با احتیاط دنبال کرد.
این کارشناس مسائل راهبردی ادامه داد: ما می دانیم که وارد مرحله جدیدی می شویم این مرحله میتواند فرصت های مهمی برای ما به وجود بیاورد ولی با توجه به گذشته زیگزاگی برخی دولتها و سازمانها، این موضوعات همواره در ذهنیت ایرانیها حفظ خواهد شد.
کلینی گفت: آنچه امروز باید بر آن متمرکز شد، فشارهایی است که رژیم صهیونیستی در طی این مدت از خود بروز داد.
وی افزود: آنها در چندین مرحله سعی کردند با سندسازی، فضاسازی و لابیسازی، فضا و محیط بینالمللی را علیه ایران تحریک کنند و مشغولیتی به وجود بیاورند که باعث سخت شدن شرایط ایران در عرصه بین المللی شود.
کلینی گفت: این نشانه آن کینه و دشمنی است که همواره با ایران دنبال می کردند و می توان از مقاومت و جدیت مردم و دولت ایران در پیگیری حقوق خودشان درس خیلی بزرگی گرفت.
وی افزود: حتی در آخرین لحظات تیم مذاکره کننده به صورت جدی موفق شد ایدههای خود را به 1+5 تحمیل کند.
کلینی اضافه کرد: این همه بیانگر آن است که ایران می تواند الگوی خوبی برای دیگر کشورها باشد که به رغم همه این فشارها توانست با داشتن امید و تلاش، بازیهای سیاسی را بلوکه کند و بر آن پیروز شود.
این کارشناس مسائل راهبردی گفت: بخش عمده این موضوع به رژیم صهیونیستی برمیگردد که پیگیر آن است، در بخش دیگر عناصر خودفروختهای بودند که خود را ایرانی معرفی و سعی میکردند در عرصه بین المللی چهره برنامه هسته ای ایران را مخدوش جلوه دهند.
کلینی ادامه داد: امروز این نقاب دوم از چهره آنها برداشته شد و نشان داد که ضدمنافع ملی و ضدحقوق مردم ایران فعالیت می کنند.
وی گفت: بخش دیگر مربوط می شود به بازی قدرتها با برنامه هسته ای ایران و طرح مسائل انحرافی، به شکلی که بتوانند منافع مرحلهای خود را مدیریت کنند، آنها سعی داشتند در بازار انرژی و امنیتی خود اهدافشان را دنبال کنند.
کلینی افزود: امروز فرصت جدیدی برای ما پیش می آید که قدرت مانور جمهوری اسلامی ایران افزایش پیدا کند.
وی اظهار داشت: بی دلیل نیست که همزمان با حل نسبی بحث هستهای ایران، به بخشی از طرفداران جمهوری اسلامی در تاجیکستان، آذربایجان و نیجریه حمله می شود.
این کارشناس مسائل راهبردی گفت: این حملات سؤالات بسیاری به وجود می آورد که چگونه برخی از جریان های بین المللی به دنبال سناریوسازی جدیدی هستند تا بتوانند کیفیت و نگاه جمهوری اسلامی ایران را متأثر کنند و ما به هوشیاری جدی و اراده قویتری را در ادبیات سیاست خارجی نیاز داریم.