تولید آرد سمنو برای اولین بار در کشور
نخستین بار در کشور آرد سمنو در کارخانه مالت هفشجان استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.
برای نخستین بار در کشور آرد سمنو در کارخانه مالت هفشجان از توابع استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل کارخانه مالت هفشجان گفت: سمنو یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که از جوانه گندم درست میشود و برای آماده شدن به 12 ساعت پخت نیاز داشت، که با تولید این محصول، زمان تهیه آن به سه ساعت کاهش یافته است.
آقای رستمی افزود: ظرفیت تولید این محصول سالانه هزار تن است و کاهش هزینه پخت در مقیاس کمتر از دیگر مزایای این محصول بشمار میرود.
مدیر عامل کارخانه مالت هفشجان افزود: با تولید این محصول زمینه اشتغال 28 نفر فراهم شده است.
نخستین کارخانه مالت سازی کشور در فاصله 15کیلومتری مرکز استان چهار محال و بختیاری قرار دارد.