تعطیلی 6 مدرسه ایرانی آموزش از راه دور در خارج کشور
معاون مرکز بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش و پرورش: 6 مدرسه ایرانی ویژه آموزش از راه دور درخارج از کشور به دلیل نداشتن کیفیت آموزشی تعطیل شد.
شاهین نوش آبادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این مدارس میزان یادگیری دانش آموزان متناسب با مدرک تحصیلی صادر شده از آنها نبود و تصمیم به تعطیلی آین مدارس گرفته شد.
وی ادامه داد: این مدارس پیشتر اعلام شده بود که کیفیت آموزشی خود را بالا ببرند که آنها هیچ توجهی به این موضوع نکرده بودند.
هم اکنون کشورهای هند، عربستان، امارات و کشورهای حوزه خلیج فارس از دادن روادید به معلمان ایرانی برای تدریس در مدارس ایرانی خارج از کشور خودداری می کنند
نوش آبادی از همکاری نکردن برخی کشورها در صدور روادید برای معلمان ایرانی انتقاد کرد و گفت: هم اکنون کشورهای هند، عربستان، امارات و کشورهای حوزه خلیج فارس از دادن روادید به معلمان ایرانی برای تدریس در مدارس ایرانی خارج از کشور خودداری می کنند که درحال رایزنی با آنها برای حل این مشکل هستیم.
وی به مشکل اخیر اقامت معلمان ایرانی درمدارس کشور امارات اشاره کرد و افزود: متاسفانه هر کدام از شهرهای این کشور برای اقامت ماموران دولتی قوانین خاص خود را دارند، در صورتی که این قوانین رعایت نشود از دادن روادید خودداری خواهند کرد.
نوش آبادی گفت: اخیرا معلمان ایرانی در شهر العین امارات با مشکل اقامت روبهرو شدند که با وساطت وزارت خارجه این موضوع حل شد.
مسئولان شارجه در امارات سال هاست که از دادن ویزا به معلمان ایرانی خودداری می کنند
معاون مرکز بین الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: مسئولان شارجه در امارات سال هاست که از دادن ویزا به معلمان ایرانی خودداری می کنند و حتی از پذیرش روادید شهرهای دیگر امارات برای معلمان ایرانی خودداری می کنند.
نوش آبادی افزود: کشور امارات و ترکیه به ما اعلام کردند که تدریس هر درسی در مدارس ایرانی مجاز نیست و تنها دروسی که دولت امارات و ترکیه مجاز می دانند باید در مدارس ایرانی به دانش آموزان تدریس شود.
وی تاکید کرد: این درحالی است که وزارت آموزش پروزش، نظام آموزشی ایرانی و اسلامی را در مدارس خارج از کشور دنبال می کند و نمی تواند مطابق نظام آموزشی هر کشوری در مدارس ایرانی و خارج از کشور عمل کند.
به دلیل برگزاری بی رویه آزمون اعزام در سال های گذشته هم اکنون هزار و 200 معلم در آزمون اعزام به خارج از کشور پذیرفته شده اند
نوش آبادی به آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل برگزاری بی رویه آزمون اعزام در سال های گذشته هم اکنون هزار و 200 معلم در آزمون اعزام به خارج از کشور پذیرفته شده اند ولی سه سال است که در انتظار اعزام به خارج از کشور بسر می برند.
نوش آبادی افزود: این درحالی است که آموزش و پرورش سالانه 250 معلم بیشتر به خارج از کشور اعزام ندارد و بنابراین تا دو سال آینده آزمون اعزام به خارج ازکشور برای معلمان برگزار نخواهد شد.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران هم اکنون در 76 کشور دنیا مدرسه دارد و دانش آموزان ایرانی در 126 مجتمع آموزشی در خارج ازکشور مشغول به تحصیل هستند.