باید دیگران درباره عملکردها قضاوت کنند
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: من فقط مجری بودم و در خصوص عملکرد چندساله هم دیگران باید قضاوت کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ علی عسکری در جمع خبرنگاران درباره شایعه برکناری خود اظهار داشت؛ در حال حاضر رئیس سازمان مالیاتی ایران هستم و خبرهایی که شما می گویید شاید درست باشد.
وی با اشاره به اینکه از این سمت خسته نشده ام، گفت: مسئله برکناری مطرح نیست و هر تصمیمی گرفته شود، اطاعت می کنم.
رئیس سازمان مالیاتی درباره فشار بر اصناف برای پرداخت مالیات در شرایط رکود اظهار داشت: اگر فعالیت اصناف پایین بیاید مالیات نمی گیریم و ما فقط از فعالیت های واقعی مالیات دریافت می کنیم.
وی در خصوص تحقق مالیات در 8 ماهه اول سال جاری گفت: 83 درصد مالیات در 8 ماهه نخست امسال محقق شده است.
کاهش نرخ رشد مالیات در سال آینده
عسکری درباره پیش بینی سال بعد افزود: نرخ رشد مالیات ها در سال آینده کمتر خواهد بود.
رئیس سازمان مالیاتی درباره دریافت مالیات در شرایط رکود گفت: با نبض اقتصاد حرکت می کنیم. در سال گذشته 30 درصد رشد مالیاتی داشتیم و امسال این رقم به 10 درصد رسیده است و در سال آینده هم احتمال کاهش این رقم وجود دارد.
عسکری درباره مالیات بر ارزش افزوده گفت: رقم مالیات بر ارزش افزوده در سال آینده اضافه نمی شود و همین رقم امسال اعمال خواهد شد.
وزیر اقتصاد استعفای رئیس سازمان مالیاتی را تایید نکرد
در پی انتشار خبری مبنی بر استعفای رئیس کل سازمان امور مالیاتی و موافقت وزیر امور اقتصاد و دارایی با این استعفا، علی طیبنیا گفت: استعفایی ندیدهام.
علی طیبنیا در حاشیه دیدار با وزیر دارایی لبنان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: همین امروز صبح با آقای عسگری در شورای معاونان جلسه داشتیم.
بنابر این گزارش امروز در برخی رسانه ها مطرح شده بود ، علی عسکری رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از سمت خود کناره گیری کرده یا استعفا داده و آقای تقوی نژاد مدیر عامل بانک سپه به عنوان گزینه جدید این سمت مطرح است.