گشایش پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر
پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با حضور طراحان، هنرمندان، صنعتگران و مسئولان فرهنگی کشور گشایش یافت.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حمید قبادی رئیس پنجمین جشنواره بین المللی مد و لباس کشور در مراسم گشایش این جشنواره با بیان اینکه بیش از 1500 اثر در این جشنواره در معرض دید مخاطبان قرار می گیرید گفت: ارتقای باور ملی و نمایش هویت ایرانی اسلامی مستلزم کوشش و عزم همه جانبه مسوولان، تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و مخاطبان و فعالان مد و لباس است.
وی افزود: 15 نهاد صنفی اقتصادی و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیروی انتظامی در برگزاری این جشنواره با کارگروه ساماندهی مد و لباس همکاری کرده اند.
قبادی گفت: مد و لباس در جهان جریانی پویا و خلاق است و در کشور ما نیز هنرمندان، طراحان و نساجانی حضور دارند که توانسته اند این هنر را به عنوان هنری پرمخاطب و به مثابه یک پدیده بومی به منصه ظهور برسانند.
مد و لباس، موضوعی هویتی است
معاون هنری وزیر ارشاد نیز در آیین گشایش پنجمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: مد و لباس لزوما یک پوشش نیست بلکه موضوعی هویتی است.
علی مرادخانی گفت: لباس نمادی است که فرد با پوشیدن آن درون مایه افکار عقاید خود را به نمایش می گذارد و کشور ما به عنوان کشوری صاحب هویت و با وجود هنرمندان زیادی در این عرصه حرف های زیادی برای گفتن دارد.
وی عنصر رنگ را در لباس تاثیرگذار دانست و افزود: رنگ می تواند نگاه و نگرش را به مخاطب عرضه کند و باید بتوانیم با تنوع هرچه بیشتر در این زمینه هنر کشورمان را به بروز و ظهور برسانیم.
مراد خانی با اشاره به اینکه در حوزه مد و لباس نوع نگاه باید سیاست گذارانه و کلی گرا باشد تا بتوانیم به اقبال عمومی دست یابیم گفت: سالهای اخیر نشانگر افزایش اقبال عمومی به سوی طراحی های جدید و مد و لباس ایرانی اسلامی بوده است.
وی با تاکید براینکه بخش خصوصی باید حضوری پررنگ در حوزه مدو لباس داشته باشد گفت: باید به جایی برسیم که هر فرد با افتخار بگوید لباسی که برتن دارد کاملا ایرانی است و هویتی ایرانی اسلامی دارد.
وی افزود: در کشور ما به خصوص درباره لباس بانوان ایرانی، از روی پوشش میتوانیم به ملیت ایرانی فرد پی ببریم که این اتفاق خوب و بزرگی است.