تولید سالانه 10 هزار تن گوشت قرمز در کرمانشاه
عشایر کرمانشاه سالانه بیش از 10 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند .

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مدیر کل امور عشایری استان کرمانشاه گفت : این میزان گوشت را عشایر کرمانشاه با 14 ایل و جمعیت 80 هزار نفر جمعیت تولید کرده اند
مدیر امور عشایر استان کرمانشاه گفت : علاوه بر این عشایر استان کرمانشاه بیش از 24 هزار تن شیر ، 600 تن روغن حیوانی ،هزار و 630 تن انواع الیاف گیاهی و 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی از قبیل گلیم ،فرش ،جاجیم و گیوه تولید و به بازار مصرف عرضه می کنند .
آزادی افزود : عشایر استان کرمانشاه سالانه یک هزار و 500 راس دام پرورش می دهند و از این لحاظ در رتبه چهارم کشوری قرار دارند .