آغاز کنگره بین المللی اتوماسیون صنعت برق در دانشگاه تبریز
چهارمین کنگره بین المللی اتوماسیون صنعت برق در دانشگاه تبریز اغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر علمی کنگره گفت : محورهای این کنگره اتوماسیون در نیروگاه ها ، اتوماسیون در پستهای انتقال ،سیستم های اتوماسیون برق در صنعت ،سیستم های ارتباطی و مخابراتی در اتوماسیون ،اتوماسیون در سیستم های حفاظت و کنترل ،سیستم های اتوماسیون توزیع ،قابلیت اطمینان و امنیت در سیستم های اتوماسیون،نگهداری، تعمیرات و بهره برداری از سیستم های اتوماسیون ،سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری در اتوماسیون ، بومی سازی سیستم های اتوماسیون ،اتوماسیون شبکه های هوشمند ،ارتباطات و شبکه ها ،سنسورهای هوشمند و زیرساخت های اندازه گیری پیشرفته است.
دکتر زارعی افزود : 203 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که 102 عنوان به صورت سخنرانی و پوستر ارائه میشود. برگزاری 10 نشست علمی و کارگاه آموزشی توسط اساتید کشور و اساتیدی از کشورهای چین ، ترکیه ، سنگاپور و آلمان هم از برنامه های دیگر کنگره است.
به گفته وی نمایشگاهی هم از آخرین دستاوردهای دنیا و شرکتهای توزیع برق ایران در زمینه اتوماسیون و هوشمند سازی صنعت برق همزمان با این کنگره در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برپا شده است.
این کنگره دو روزه به منظور گسترش دانش و تبادل آخرین دستاوردهای علمی- تحقیقاتی، پژوهشی و صنعتی توسط فعالان، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی، دانشگاهی و صنعتی داخل و خارج کشور و پیگیری و رصد رویدادهای به روز علمی و تجاری مرتبط با اتوماسیون صنعت برق برگزار می شود.
مدیرعامل شرکت توانیر در این کنگره گفت : افق پیش روی صنعت برق کشور ، نوسازی زیرساختها و خودکار سازی فرآیندهاست و در این راستا اتوماسیون در اولویت قرار دارد.
کردی افزود : اتوماسیون صنعت برق روند هوشمند سازی را طی میکند و طراحی نرم افزارهای دیسپاچینگ و کنترل توزیع و مدیریت شبکه توسط متخصصان داخلی در حال انجام است.
وی گفت : برای مدیریت تولید ، توزیع و مصرف برق در کشور باید برنامه های نوین طراحی و اجرا شود و برگزاری چنین کنگره هایی سبب تبادل علمی میان شرکت توانیر و متخصصان دانشگاهی می شود.