هیچ تیمی اندازه تیم فوتسال ایران شایسته قهرمانی نیست؛
مظلومی: هواداران استقلال در انتخابات پیش رو شرکت کنند
سرمربی تیم فوتبال استقلال ضمن تبریک قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران از همه مردم برای حضور در انتخابات دعوت کرد.
![مظلومی: هواداران استقلال در انتخابات پیش رو شرکت کنند مظلومی: هواداران استقلال در انتخابات پیش رو شرکت کنند](/files/fa/news/1394/12/3/79962_735.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال از همه هواداران این تیم خواست تا در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان حضور پر رنگ داشته باشند.
او در همین خصوص گفت: از همه مردم ایران و به خصوص حامیان استقلال تقاضا می کنم حضوری پر رنگ در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان داشته باشند.
مظلومی در ادامه قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا را تبریک گفت و اظهار داشت: این قهرمانی بسیار من را خوشحال کرد. صمیمانه به کلیه اعضای تیم ملی فوتسال ایران آن را تبریک می گویم. فوتسال ایران قدرت بلامنازع آسیا است و شایستگی قهرمانی را هیچ تیمی به اندازه ایران ندارد و تعداد قهرمانی های ما در آسیا گواه همین مساله است. امیدوارم این موفقیت ها تداوم یابد تا در سطح جهانی نیز شاهد این دست آوردها باشیم.