نخستین بار
پرورش شتر در استهبان
پرورش شتر در منطقه ایج در زمینی به وسعت هزار مترمربع درحال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: در این طرح 10 نفر شتر در حال پرواربندی است.
احمد رنجبر افزود: پرورش شتر می تواند گام مهمی در ایجاد اشتغال برای جوانان و تامین گوشت مورد نیاز کشور باشد.
وی اضافه کرد: این حیوان مقاومت بسیار زیاد و شرایط نگهداری بسیار ساده ای دارد همچنین در غذا خوردن هم سخت گیر نیست و با خوراک ارزان قیمت بازده بالایی دارد.
رنجبر گفت: پرواربندی این حیوان در استهبان به تازگی رواج یافته است و پرورش با تغذیه دستی به خوبی انجام می شود.
گوشت شتر حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و ویتامین های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم است.