پخش زنده
امروز: -
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: ضروری است فرهنگ بیمه وکالت نیز همانند بیمه خودرو (شخص ثالث) در جامعه جا بیفتد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، خانم الهام امین زاده در همایش وکلا و حقوقدانان نیکوکار و روسای ادارات حقوقی کمیته امداد امام خمینی افزود: ما در نخستین مجمع حقوقدانان که سال گذشته برگزار شد درباره سه موضوع وکیل خانواده، بیمه و وکالت اجباری اقداماتی انجام دادیم که در این مدت نیز در معاونت حقوقی روی این سه پدیده مطالعه کردیم و در این زمینه تیمی مشغول کار بودند.
وی ادامه داد: ما در خانواده کمیته امداد به مردمی که کار حقوقی دارند این کمک را انجام می دهیم اما واقعیت این است که آیا این کمک برای همه نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه فراهم است.
امین زاده با بیان اینکه وکلا همانند اطباء مورد اعتماد مردم هستند و مردم به آنها مراجعه می کنند، گفت: ما اگر وکیل خانواده داشته باشیم هر زمانی که خانواده نیاز داشته باشد می تواند به وکیل خود مراجعه و کمک بگیرد که این اقدام حتی جلوی برخی از پیامدها را نیز می گیرد.
وی با بیان اینکه نقل و انتقال اموال غیرمنقول، ازدواج و حضانت حتی در بحث اجاره املاک و خرید از جمله مواردی است که ضرورت دارد یک وکیل در کنار خانواده باشد، افزود: گرفتن وکیل هزینه دارد و خانواده ها نیز توان پرداخت این حق الوکاله را ندارند بنابراین باید بیمه ای را در این خصوص درنظر گرفت تا همانند خودرو بتوان در این خصوص نیز از بیمه استفاده کرد.
امین زاده گفت: البته اگر بیمه وکالت گسترش پیدا کند این حجم انبوه مراجعه به دستگاه قضایی نیز کم می شود به ویژه که گاهی به دلیل بی اطلاعی افراد بار انبوه مراجعه مردم به دادگاه ها زیاد می شود.
وی افزود: فرآیند سومی که در معاونت حقوقی رئیس جمهور روی آن مطالعه شده بحث وکالت اجباری است که اکنون در امور حاد وکیل اجباری داریم اما این وکیل در همه امور نیست.