تولید 70 تنی مرغ روزانه در ساری
25 تا 30 تن گوشت سفید؛ میانگین مصرف روزانه شهروندان ساری است
70 تن گوشت سفید روزانه در ساری تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید 70 تن گوشت سفید به ارزش 4 میلیارد ریال روزانه در ساری خبر داد.
به گفته عطایی نژاد 65 درصد این تولید به دیگر استان های کشور بویژه تهران صادر می شود.
او با بیان اینکه 315 واحد تولیدی مرغ گوشتی با تولید دوره ای چهارو نیم میلیون قطعه، ظرفیت زیادی برای تولید مرغ در ساری فراهم کرده است، از ساماندهی این واحدها بر مبنای ثبت جوجه ریزی در سامانه مدیریت تولید و صدور مجوز برای آنان خبر داد.
25 تا 30 تن گوشت سفید؛ میانگین مصرف روزانه شهروندان ساری است.