برگزاری نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی
نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی امروز در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز بکار کرد.
نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی امروز در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این کنگره که محققان ، پژوهشگران و کارشناسان توانبخشی و فیزیوتراپی از سراسر کشور حضور دارند ، رئیس انجمن فیزوتراپی ایران گفت : برگزاری نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی فرصتی مناسب برای تبادل نظر در حوزه توانبخشی است.
اسماعیل ابراهیمی با اشاره به اینکه یک سوم افراد جامعه دچار کم حرکتی هستند ، اظهارداشت : فرد بیحرکت وجود ندارد و آن دسته افراد که کم تحرک هستند بهدلیل اقتضای شغلشان است مثل کارمندان ادارات که تا زمان طولانی روی صندلی مینشینند.
وی ادامه داد : بیشتر کسانی که دچار درد کمر، آرتروز و پادرد هستند به علت کم تحرکی و اصرار به نشستن زیاد است و حرکت میتواند از ابتلا به بیماری قلبی عروقی، تنفسی، دیابت، سرطان، سکته مغزی و... جلوگیری کند.
رئیس انجمن فیزوتراپی ایران گفت : تنها کسانی که آموزش کافی برای اقدامات فیزیوتراپی دیدهاند میتوانند حرکات صحیح و تمرینات مورد نیاز را برای افراد تجویز کنند ، چرا که این قبیل افراد زیر نظارت سازمان نظام پزشکی هستند و پزشکان حوزه فیزیوتراپی کسانی هستند که حرکات و تمرینات لازم بهصورت دقیق و آکادمیک به بیمار ارائه میدهند.
دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این کنگره گفت : 33 درصد جمعیت کشور ما دچار کم تحرکی هستند و این مساله با تغییر شیوه زندگی روز به روز در حال افزایش است که این منجر به افزایش ابتلا به انواع بیماری ها می شود.
دکتر فاطمه اسفندیاری دبیر علمی این کنگره هم افزود : در نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی 90 مقاله از سوی پزوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه کنگره ارسال شد که پس از داوری 43 مقاله به صورت سخنرانی 35 مقاله به صورت پوستر انتخاب شدند.
نخستین کنگره ملی علوم حرکت بالینی تا 29 بهمن ماه در اهواز ادامه دارد.