معاون امور مجلس و استان های رسانه ملی خبر داد:
پخش 2500 ساعت برنامه انتخاباتی در مراکز استانی
حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم گفت: مراکز استان های صدا و سیما در مراحل تبیین، تشریح، تشویق و تهییج برای انتخابات هفتم اسفند برنامه های مختلفی را تدارک دیده اند.
معاون امور مجلس و استان های رسانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: در محله تبیین مراکز استان ها بیش از 900 ساعت در شبکه های مختلف برنامه تولید و پخش کرده اند.
وی گفت: در مرحله تشریح نیز تاکنون هزار و 570 ساعت برنامه تولید و پخش شده است که شامل برنامه های تلویزیونی و رادیویی است، البته در بخش های مختلف خبری اطلاع رسانی و آگاهی دادن از این برنامه سازی جداست و اگر این آمار اضافه شود تعداد و زمان پخش خیلی بیشتر می شود.
موسوی مقدم افزود: از مرحله تبیینی تا مرحله تشریحی، مراکز استان ها در طول هفته حداقل یک تا دو برنامه درباره انتخابات پخش می کنند.
وی ادامه داد: برنامه های نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری ضبط شده است و هم اکنون در حال پخش است و تکرارش نیز به تدریج طبق زمان بندی و در چارچوب قانون که دو هفته فرصت تبلیغات است پخش می شود.
موسوی مقدم گفت: ویژگی این دوره از ضبط برنامه های تبلیغاتی داوطلبان مجلس خبرگان این است که برنامه رادیویی هر یک از نامزدها نیز به طور مستقل در استودیو ضبط می شود در حالیکه در دوره های قبل از برنامه ای که در سیما ضبط می شد استفاده و در رادیو پخش میشد، اما در این دوره دو برنامه ضبط می شود یکی برنامه مستقل تلویزیونی و یکی برنامه مستقل رادیویی که موجب می شود نامزدها برخی از موضوعات را که در برنامه تلویزیونی نتوانسته اند بگویند در برنامه رادیویی بگویند و این فرصت را دارند که آنجا تبیین کنند.
معاون استان های رسانه ملی افزود: این فرصتی دیگر برای نامزدهاست که بیشتر بتوانند خود را معرفی کنند و در تبلیغات اطلاع رسانی بیشتر انجام دهند.
در این دوره دو برنامه ضبط می شود یکی برنامه مستقل تلویزیونی و یکی برنامه مستقل رادیویی که موجب می شود نامزدها برخی از موضوعات را که در برنامه تلویزیونی نتوانسته اند بگویند در برنامه رادیویی بگویند و این فرصت را دارند که آنجا تبیین کنند.
وی گفت: برنامه های تبلیغاتی صدا و سیما برای انتخابات بر اساس هماهنگی با کمیته تبلیغات و نظارت بر انتخابات تولید و پخش می شود که به ریاست استاندار و عضویت دستگاه های مربوط از جمله صدا وسیما در مراکز استان تشکیل میشود، همچنین این کمیته تعداد، تکرار و تنوع این برنامه ها را مشخص می کند که بر اساس آن اقدام می شود.
موسوی مقدم با بیان اینکه همه مراکز استانی برنامه ها را ضبط کرده اند و در جدول پخش قرار داده اند تاکید کرد: برای هر داوطلب مجلس خبرگان، یک برنامه 20 دقیقه ضبط می شود که حداقل دو بار پخش می شود.
وی گفت: برای انتخابات مجلس نیز برنامه های مختلف و متنوعی در مراکز استان ها تدارک دیده شد که برگرفته از موضوعات منطقهای و حوزه های انتخابیه است.
موسوی مقدم در پاسخ به این پرسش که فرجام برنامه های ضبط شده داوطلبانی که انصراف می دهند چه می شود افزود: چنانچه قبل از پخش برنامه هایشان انصراف دهند، طبعا آن برنامه از کنداکتور پخش حذف خواهد شد و اگر قبل از اینکه برنامه ضبط شود انصراف بدهند در صورتی که انصرافشان را همین کمیته تایید کند برنامه ضبط نخواهد شد و طبعا اقدامی صورت نخواهد گرفت.
وی گفت: اگر چنانچه بعد از آن که برنامه پخش شد فردی انصراف داد دیگر تشخیص خود اوست، اما برنامه های بعدی وی پخش نخواهد شد،
اگر چنانچه بعد از آن که برنامه پخش شد فردی انصراف داد دیگر تشخیص خود اوست، اما برنامه های بعدی وی پخش نخواهد شد، ضمن اینکه تکرار و بقیه برنامه ها نیز حذف می شود.
ضمن اینکه تکرار و بقیه برنامه ها نیز حذف می شود.
موسوی مقدم همچنین افزود: تعدادی از نامزدهای محترم با شرایط خاص اقلیمی هر منطقه به طور نمونه می خواستند با زبان محلی صحبت کنند که اگر کمیته تصویب می کرد بلامانع بود و اشکالی نداشت، همچنین بعضی از نامزدها نظرهای خاصی داشتند و در برخی موضوعات تبلیغاتی شان میخواستند این نظرها را در برنامه اعلام کنند که در این صورت هم اگر کمیته نظارت بر تبلیغات تصویب میکرد بلامانع بود.
وی گفت: همه ملاحظات رعایت شده است تا نامزدها بتوانند به خوبی خود را معرفی کنند و شناخت کافی توسط مردم صورت گیرد و مردم با شناخت کافی انتخاب خودشان را انجام دهند.