آغاز بکار
دو سالانه ملی نگاره های چوبی در ارومیه
شناسایی و کمک به حل مشکلات هنرمندان صنایع دستی و بازار یابی از اهداف دوازدهمین دو سالانه ملی نگاره های چوبی است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی در آیین افتتاح دوازدهمین دو سالانه ملی نگاره های چوبی در ارومیه گفت: برپایی این نمایشگاه رویداد مهمی برای جامعه هنر پژوهان و علاقمندان به هنرها و صنایع بومی و سنتی استان و به خصوص ارومیه است .
جلیل جباری درباره افزود: برپایی نمایشگاه های هنرهای سنتی کشور می تواند از فراموشی برخی از رشته های هنر سنتی و صنایع دستی جلوگیری کند.
او گفت: ایجاد تعامل با هنرمندان کشور و تلاش برای شناسایی و حل مشکلات هنرمندان فعال در زمینه صنایع دستی از اهداف برگزاری این دو سالانه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی افزود: کمک به بازاریابی و فروش محصولات و ترغیب جوانان به فراگیری، اشتغال و خلاقیت و نوآوری در این زمینه از دیگر اهداف برگزاری این دو سالانه است.
وی گفت: آذربایجان غربی از قطب ها و خاستگاه های مهم صنایع دستی چوبی است.
جباری افزود: آماده هستیم تا از همه هنرمندان و هنرپژوهان برای رونق بیش از پیش صنایع دستی استان و رسیدن به جایگاه واقعی شان حمایت کنیم.
وی گفت: قرار است در آیین اختتامیه این دو سالانه به صاحبان 12 نفر از اثر که در پنجم اسفندتوسط هیئت داوران برگزیده و معرفی خواهند شد، جوایز، لوح سپاس و تندیس اعطا شود.
دوازدهمین دو سالانه ملی نگاره های چوبی تا پنجم اسفند ، صبح و عصر در سالن نمایشگاه مجتمع فرهنگی هنری ارومیه برای بازدید علاقمندان به هنر و صنایع دستی برپاست.
آثار به نمایش درآمده در این دوسالانه بیش از 220 قلم در رشته های معرق، منبت، خراطی، لایه چینی، خاتم، نازک کاری، ساز سازی و دیگر آثار چوبی است.
آذربایجان غربی دارای بیش از 20 هزار هنرمند فعال در عرصه هنرهای سنتی و صنایع دستی است.