معاون درمان وزیر بهداشت:
کمبود پرستار نباید متوجه اورژانس شود
دکتر آقاجانی گفت: اورژانسها ویترین دانشگاهها و بیمارستانها هستند و کمبود نیروی پرستاری نباید متوجه اورژانس شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر آقاجانی امروز در مراسم گرامیداشت روز پرستار با بیان این مطلب افزود: پرستاران اورژانس باید پرداخت متفاوتی به جهت سختی بیشتر کار برای آنها لحاظ شود.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کمبود تخت بیمارستانی و نیروی پرستاری دو چالش مهم در طرح تحول سلامت است، گفت: در سال 95 طرح مراقبت موردی در پرداختی پرستاران لحاظ میشود.
وی ادامه داد: برای بکارگیری نیروی پرستار از راهکارهای جدید استفاده خواهیم کرد و برای تامین نیروی پرستار نیازمند توجه ویژه مجلس هستیم.
معاون درمان با بیان اینکه کارآمدترین ابزار مدیریت نیروی انسانی پرداخت مطالبات نیروی انسانی است افزود: پرستاران هم از این قاعده مستثنی نیستند بنابر این لازم است توجه ویژه ای به پرداختی های نیروهای پرستاری شود.
وی با اشاره به رضایتمندی80 درصدی مردم از اجرای طرح تحول سلامت گفت: ما با کمبود تخت بیمارستانی و نیروی پرستاری مواجهیم زیرا درحال حاضر 109 هزار پرستار داریم که بر اساس شاخص های جمعیت و تعداد پزشک 240 هزار، بر اساس شاخص تخت 220 هزار و بر اساس شاخص قانون ارتقای بهرهوری 260 هزار پرستار کم داریم، بنابراین برای تامین نیازهای حوزه پرستاری توجه مجلس و دولت ضروری است.
معاون درمان همچنین از ادغام روش مراقبت های موردی در نظام پرداخت برای پرستاران در سال آینده خبر داد و گفت: این طرح در یکی از بیمارستان های 43 دانشگاه علوم پزشکی کشور که به عنوان پایلوت انتخاب می شوند، اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به گذشت یکسال از اجرای طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد، افزود: درحال حاضر این طرح در 43 دانشگاه علوم پزشکی کشور مشتمل بر400 بیمارستان اجرا می شود و دانشگاه های اهواز، زاهدان، لرستان، ساوه و اصفهان نیز بیمارستان های خود را با اجرای این طرح اداره می کنند.
دکتر آقاجانی گفت: خوشبختانه طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد توانسته میان میزان دریافتی کارکنان بالینی و اداری تعادل ایجاد کند زیرا با اجرای این طرح همه پرستاران با هر نوع رابطه استخدامی در بیمارستان های کشور از کارانه برخوردار شده اند و کیفیت کار پرستاران در میزان پرداختی آنان دیده شده است.