معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بندر چابهار باید برای یک فعالیت چند وجهی آماده شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما جلیل اسلامی در نشست با مدیر کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان افزود: چابهار در آینده سه نقش مهم توسعه منطقه ای و اشتغال، پیشانی توسعه سواحل مکران با محوریت کارکرد ملی و مرکز تجاری ترانزیت و ترانشیپی منطقه را خواهد داشت.
اسلامی اظهار داشت : با توجه به فعالیت های توسعه ای در منطقه، بندر شهید بهشتی چابهار باید برای یک فعالیت چند وجهی آماده شود زیرا چابهار دارای قابلیت فعالیتهای اقتصادی گردشگری، مسافربری دریایی، مواد معدنی، خدمات پسکرانه ای، حمل و نقل پایانه ای، آزمایشگاهی، ایجاد مراکز آموزشی مانند HSE ( ایمنی و بهداشت ) آتش نشانی، خدمات دریایی، امداد و نجات دریا ودانشگاه دریانوردی و علوم دریایی برای تربیت نیروی انسانی توانمند بخش دریا را داراست و باید این بندر به عنوان مرکز خدمات این چنینی باشد .
این مقام مسئول با بیان اینکه چابهار به عنوان موتور محرک اقتصادی کشور و منطقه خواهد بود ، تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان پیشتاز بخش خصوصی دارای تجربه چند ساله در بخش ترمینال داری است و باید تلاش کنیم در بندر چابهار یک مرکز آموزشی منطقه ای با همکاری شرکتها در بخش های مختلف ایجاد کنیم.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص شناخته شدن مرز مسافری برای بندر چابهار گفت: این موضوع مربوط به کمیته مرزی، در بخش معاونت امنیتی وزارت کشور است که می تواند تشخیص و تصمیم گیری کند.
اسلامی تأکید کرد: تمام تلاش خود را برای جذب کشتی برای بندر چابهار در سازمان بنادر و دریانوردی انجام می دهیم و در حال حاضر نشستهای مهمی با سایر بخشها داشتیم تا میزان ورود کشتی ها به بنادر کشور از حالت اختیاری به حالت تکلیفی انجام شود.
اسلامی گفت: امیدواریم در سال 95 شاهد ترافیک کشتی در بندر چابهار باشیم.
وی بیان کرد: مهمترین مسئله ای که ما در سازمان بنادر و دریانوردی با جدیت آن را دنبال می کنیم بحث حذف تخفیف های غیر کاربردی است. زیرا معتقدیم باید به ساختار تخفیفات موثر فکر کنیم که این باعث تحرک شرکتها می شود.
اسلامی در مورد راه اندازی ترمینال مسافربری بندر شهید کلانتری گفت: ما باید به دنبال یک مدل خودگردان برای ترمینال مسافری و رونق بخش خصوصی باشیم.