در اعتراض به سیاست دوگانه فیس بوک؛
انتشار گسترده تصاویر دبیرکل حزب الله لبنان در فیس بوک
بسیاری از کاربران فیس بوک در واکنش به سیاست این شبکه تصاویر سید حسن نصر الله را به طور گسترده در این شبکه اجتماعی منتشر کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی العهد لبنان، بسیاری از کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک در واکنش به سیاست این شبکه در بستن صفحه های مربوط به سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان تصاویر وی را به طور گسترده در این شبکه اجتماعی منتشر کردند.
ساعت هشت و نیم بامداد روز گذشته بسیاری از صفحات کاربران فیس بوک مزین به تصاویر حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان شد و بسیاری از کاربران اینترنتی به هشتگ «مقاومت با تصویر» پیوستند.
این تبلیغات به درخواست گروه هماهنگی فعالان اینترنتی در پاسخ به سیاست دوگانه فیس بوک صورت گرفت که انتشار تصویر حسن نصرالله یا مقاومت اسلامی را در این پایگاه ممنوع کرده بود.
گفتنی است فیس بوک اخیرا به بهانه اینکه انتشار تصویر حسن نصرالله در این شبکه با سیاست هایش همسو نیست برخی از صفحات کاربران اینترنتی را مسدود کرده بود.