کارگردان فیلم سینمایی«لاک قرمز» :
این فیلمی کاملا مستقل است
جمال سید حاتمی«لاک قرمز» گفت: این فیلم کاملا مستقل ساخته شده است و مجیدی فقط به عنوان مشاور در کنار گروه حضور داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حاتمی در نشست رسانه ای فیلم سینمایی لاک قرمز که با حضور تعدادی از عواملش برگزار شد در پاسخ به منتقد این جلسه مبنی بر بدون تحقیق بودن این فیلم گفت: اینطور نیست که درباره فیلم تحقیق نکرده باشیم. همچنین من در این طبقه اجتماعی زندگی کرده ام و در اطرافیانم زندگی شبیه خانواده لاک قرمز دیده ام.
وی افزود: ما میخواستیم معضل اعتیاد را به شکل بسیار بسیار تلخ به تصویر بکشیم. به خصوص برای نوجوانانی که خانواده هایشان درگیر چنین بیماری هستند.
کامران مجیدی، تهیه کننده «لاک قرمز» درباره نقش مجید مجیدی در این فیلم گفت: حتی او اصرار داشت اسمی از وی نبریم ولی برخی از دوستان شیطنت کردند و به بهانه قانونمندی نام ایشان را آوردند.
پردیس احمدیه بازیگر نقش دختر نوجوان فیلم درباره حضورش در «لاک قرمز» گفت: من 23 سالم است ولی در این فیلم نقش دختر 16 ساله را بازی می کردم. برای اینکه با نقش ارتباط برقرار کنم، به دبیرستان های دخترانه رفتم و با این فضا آشنا شدم.
محمدرضا سکوت مدیر فیلمبرداری این فیلم در واکنش به نقد شب گذشته برنامه هفت گفت: برنامه هفت بدترین توهین ها را به من و حرفه ام کرد.