مدیرکل دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت های دانش بنیان و توسعه صادرات کالا و خدمات دانش بنیان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر اسماعیل قادری فر اظهار داشت : شرکت های دانش بنیان در ایران روند رو به رشدی دارند و باید وارد مرحله تجاری سازی هم شوند و بلوغ شرکت های دانش بنیان باید بیشتر شود.
وی گفت : این شرکتها باید بتوانند با اتصال به واحدهای صنعتی طرحهای خود را به مرحله اقتصادی برسانند.
قادری فر افزود: شرکتهای دانش بنیان متناسب با ارزیابیها و پیشرفت کار تجاری سازی می توانند از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برخوردار شوند که این تسهیلات از 400 میلیارد تومان بیش از یک میلیارد تومان پرداخت می شود.
وی افزود : حمایت های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی شامل موارد مالی تخصصی و صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان و انتقال فناوری شود.
این بسته شامل سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، یارانه سود تسهیلات، تسهیلات حمایت از صادارت، تسهیلات توانمندساز، تسهیلات توسعه بازار صادراتی، ضمانت نامه بانکی و تسهیلات حمایت از انتقال فناوریاست.
قادری فر اظهار داشت : دانشبنیان بودن شرکت صادرکننده کالا ، احراز شرایط توانمندی شرکت برای عملیاتی کردن تعهدات ایجاد شده در قراردادهای صادرات کالا و خدمات، فرآیندهای ارزیابی تقاضای دریافت شده مبتنی بر رویههای مصوب صندوق نوآوری و شکوفایی ، و احراز انطباق موضوع قرارداد صادرات کالا و خدمات دانش بنیان با فهرست موضوعی محصولات دانشبنیان از شرایط برخورداری شرکت های دانش بنیان از این بسته حمایتی تعیین شده است.
او گفت: تسهیلات سرمایه در گردش برای شرکتهای دانش بنیان صادرکننده کالا و خدمات تا سقف 20 میلیارد ریال بر مبنای حداکثر 70 درصد ارزش صادرات محصول دانش بنیان در دوره مالی مرتبط با حداکثر یک سال گذشته پرداخت می شود.
تسهیلات سرمایه ثابت هم برای توسعه امکانات و تجهیزات مرتبط با تولید صنعتی یا ایجاد واحد صنعتی جدید برای تولید یک محصول دانش بنیان ست.
قادری فر تصریح کرد : دستیابی به اقتصاد پایدار و مقاومتی از مسیر توسعه شرکت های دانش بنیان می گذرد و تنوع مزیت ها را بیشتر می کند و امیدورایم در دوره برجام نیز این روند تقویت شود.