نمایش بیماری دو قطبی در فیلم «برادرم خسرو»
کارگردان فیلم سینمایی «برادرم خسرو» گفت: از روی عمد بیماری دو قطبی را برای خسرو در نظر گرفتم تا در بستر قصه به ما کمک کند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ احسان بیگلری در نشست رسانه ای فیلم سینمایی برادرم خسرو که با حضور عواملش برگزار شد افزود: اسم این بیماری به داستان کمک میکرد. همچنین عمویی داشتم که خودکشی کرد و بعدها فهمیدیم که همین بیماری را داشته است این موضوع در ذهنم بود و از آن استفاده کردم.
وی ادامه داد: فکر میکنم وقتی درباره مسائل مختلف جامعه صحبت میکنیم، باید دراماتیزه کنیم و سپس آن را در قالب سینما به مخاطب ارائه دهیم.
هنگامه قاضیانی بازیگر این فیلم هم در این نشست گفت: من آخرین فردی بودم که به این کار اضافه شدم و ریاکشنهایی که باید در مقابل افرادی که بیمادی دو قطبی داشتند انجام می گرفت انجام دادم، به اندازه ایفای نقش، آن کار سخت بود.
وی افزود: در 20 سالی که در سینما حضور داشتم، این فیلم تنها اثری بود که با سلیقهام همخوانی داشت و احساس کردم مجموعه اتفاقهایی که باید برای یک بازیگر بیفتد، با این کار برای من افتاد.
قاضیانی گفت: در این فیلم چند شانس بزرگ از جمله قصه خوب، حضور در فضایی انسانی و کار با جوانی خلاق را داشتم.
سعید ملکان تهیه کننده این کار هم در ادامه نشست گفت: کار کردن با جوانان در سینما خطر به حساب می آید اما این مسئله خیلی مهمی نیست، بهرحال افرادی برای حضور ما در سینما خطر و اعتماد کردند و ما هم باید این اعتماد را به گروهها و جوانهای دیگر کنیم.
وی با بیان اینکه از نتیجه این کار خیلی راضی هستم افزود: انجام هیچ کاری آسان نیست و حتی فیلمی که یک لوکیشن داشته باشد هم سخت است.
ناصر هاشمی بازیگر دیگر فیلم سینمایی برادرم خسرو در این نشست گفت: وقتی فیلمنامه را خواندم، نقش خوب و پیچیدهای داشت و با بحث و صحبت درباره روند فیلم، بحثهایی شکل گرفت که به این فیلم رسیدیم.
وی افزود: نمیتوانم بگویم که این آدم چه کسی بود چون خود من هم مانند تماشاچی به قضیه نگاه میکنم و همه چیز را میخواهم کشف کنم؛ این مسئله برای کسانی که کار هنری انجام میدهند، وجود دارد.
هاشمی ادامه داد: بارزترین ویژگی شخصیتی که ایفا کردم، نظم او در چارچوب زندگی بود که اجازه ورود کسی را به آن نمی داد. حتی خسرو هم همین شرایط را داشت و اجازه نمیداد کسی وارد زندگی اش شود.