تولید ترخینه پروبیوتیک در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
ترخینه پروبیوتیک در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، کارشناس نظارت بر موادغذایی ، آشامیدنی ، و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : این ماده غذایی را با همکاری تیمی از محققان دانشگاهی به نام های آقای دکتر محمد حجت الاسلامی ، و خانمها اعظم نصراللهی ، سحر نصراللهی و نرگس شهبازپور ، تولید کرده اند.
نرگس شهبازپور گفت : این نوع ترخینه ، از ارتقاء ترخینه سنتی با استفاده از سوش های پروبیوتیک و تبدیل آن به محصولی فراسودمند تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه این ماده غذایی را به شماره 11075717 ، در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسانده ایم ، گفت : پروبیوتیک ها میکروارگانسم های زنده و غیر بیماری زایی هستند که وقتی در مقادیر کافی وارد بدن شوند ، تاثیرات مثبتی بر سلامت جسم میزبان می گذارند.
شهبازپور افزود : این گروه تحقیقاتی موفق شده اند ، مجوزهای لازم را برای تولید تجاری آن ، به دست آورند.
ترخینه در غرب کشور به عنوان نوعی سوپ است که از تخمیر گندم خرد شده در دوغ محلی حاوی ادویه های معطر و گیاهان بومی تهیه و مصرف می شود.