ایجاد 2400 تخت جدید مراقبتهای ویژه در یک برنامه عظیم ملی
معاون درمان وزارت بهداشت یکی از مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت را ایجاد کلینیک های ویژه در توسعه خدمات سرپایی دانست و از افتتاح 256 کلینیک ویژه تا پایان سال 95 خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد آقاجانی در همایش سراسری برنامه عملیاتی سال 95 دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: از زمان آغاز اجرای برنامه های تحول سلامت، فعالیت های حوزه درمان کاملا برنامه محور و براساس تدوین برنامه های 8 گانه طرح تحول در حوزه درمان بوده است.
معاون درمان افزود: ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و مدیریت بیماری ها، مدیریت منابع مالی و افزایش بهره وری، ساماندهی موسسات پزشکی، ارتقاء سطح آمادگی نظام سلامت در برابر فوریت های پزشکی، حوادث و بلایا، استقرار نظام جامع سلامت باروری و توسعه صنعت گردشگری از دیگر اهداف وزارت بهداشت در برنامه تحول نظام سلامت بوده است.
دکتر آقاجانی با اشاره به در دستور کار بودن احداث و توسعه 120 اورژانس بیمارستانی، به عنوان یکی از برنامه ها گفت: تا پایان امسال 1000 تخت روانپزشکی جدید به تخت های روانپزشکی اضافه می شود.
وی افزود: در راستای برنامه پوشش فراگیر و دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات و مراقبت های با کیفیت سلامت 366 بلوک زایمان در بیمارستان های سراسر کشور ساخته و بهسازی شدند.
دکتر آقاجانی به ایجاد و بهینه سازی بخش های مراقبت های ویژه اشاره کرد و اظهار داشت: در این برنامه2400 تخت جدید مراقبت های ویژه در یک برنامه عظیم ملی اضافه می شود.
معاون درمان یکی از مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت را ایجاد کلینیک های ویژه در توسعه خدمات سرپایی بیان کرد و از افتتاح 256 کلینیک ویژه تا پایان سال 95 خبرداد و افزود: توسعه شبکه کشوری فراهم آوری و پیوند اعضاء، ایجاد و استاندارد سازی بخش های مسمومیت، ارتقاء استانداردهای هتلینگ در بیمارستان های وزارت بهداشت و ایجاد و توسعه آزمایشگاه های با سطح بالای ایمنی زیستی از دیگر برنامه ها در راستای رسیدن به هدف ارائه خدمات با کیفیت به مردم است.
دکتر آقاجانی یکی از زیر ساخت های طرح تحول سلامت را بهبود نظام ارجاع در سطح 2 و 3 عنوان کرد و گفت: با مشارکت حوزه بهداشت و درمان در نقطه آغازین ایجاد نظام ارجاع برای23 میلیون روستایی، عشایر و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر هستیم که خود این مسئله تحول بزرگی است.
دکتر آقاجانی همچنین به کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: در حال حاضر میزان پرداختی بیماران بستری از 37 درصد به میانگین 4 و نیم درصد کاهش یافته است.
معاون درمان افزود: نزدیک به 150 بیمارستان ظرف یک هفته اخیر از طریق بانک عامل مطالبات بیمه ای خود را دریافت کردند.
به گفته دکتر آقاجانی، در بیش از 400 بیمارستان از روش پرداخت مبتنی بر عملکرد به منظور افزایش بهره وری استفاده می کنند.
وی همچنین، با بیان این که ایجاد آمبولانس موتوری برای شهرهای بزرگ در دستور کار وزارت بهداشت است، افزود: در حال حاضر توانستیم 20 پایگاه اورژانس هوایی راه اندازی کنیم که این تعداد باید به 44 پایگاه اورژانس هوایی برسد.