پهن شدن سفره سلامت در رودبار
در گیلان 170 غذای ، شیرینی و ترشی محلی پخت و تهیه می شود.
دانش آموزان توتکابن رودبار امروز سفره سلامت پهن کردند
.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما رییس آموزش پرورش بخش رحمت آباد و بلوکات رودبار امروز گفت : 180 دانش آموز در این سفره 60 غذای و چاشنی محلی گذاشتند.
رضا پسندیده افزود : باقلا قاتق ، فسنجان ، شامی رودباری، کله جوش ، زیتون پرورده ، زرشک پلو از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است در سفر سلامت دانش آموزان توتکابنی گذاشته شد.
وی هدف ازپهن شدن سفره سلامت درهنرستان دخترانه شهید داراب رضایی گسترش فرهنگ مصرف غذای سالم و سنتی است.
در گیلان 170 غذای ، شیرینی و ترشی محلی پخت و تهیه می شود.
این استان شمالی یکی از متنوع ترین استان های ایران از نظر غذای محلی است.