بازار های منطقه چشم انتظار فراورده های گوشتی ایران
مدیرعامل شرکت تولید کننده فراورده های گوشتی گفت:حاشیه سود پایین و کیفیت بالا رمز ماندگاری برندهای معتبر فراورده های گوشتی است.
سید پیمان توسلی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود : همین رویکرد موجب شده است تا امروز علاوه بر بازار داخلی بازارهای صادراتی نیز چشم انتظار محصولات فراورده گوشتی ایران باشند.
وی با اشاره به صادرات فراورده های گوشتی ایران به کشورهای منطقه از جمله بازار عراق گفت : هدف بعدی صادراتی این صنعت بازار روسیه است و با توجه به رایزنی های مقامات دو کشور پس از دریافت مجوزهای بهداشتی محصولات ایران راهی بازار روسیه نیز خواهد شد.
مدیر عامل شرکت پروتئین گستر سینا ( وابسته به بنیاد مستضعفان) گفت : این شرکت در دو بخش فرآورده های گوشتی ، سوسیس ، کالباس ، ناگت و پرورش مرغ گوشتی و کشتارگاهی فعالیت می کند.
توسلی افزود : سالانه 10 هزار تن سوسیس و 330 هزار تن گوشت مرغ تولید می کنیم.
وی گفت: این شرکت 65 نوع تولیدات سوسیس کالباس ، 30 نوع انواع برگر و 30 نوع انواع ناگت تولید می کند و دولت هم نظارت می کند.
توسلی افزود : میانگین تولید ما هم روزانه 30 تن سوسیس ، 4 تا 5 تن برگر و 10 تن ناگت مرغ است.
توسلی گفت : این شرکت فعالیت 90 ساله دارد و بهترین مواد اولیه را در تولید بکار می گیرد.
وی به رعایت کیفیت و حداقل سود در فعالیت شرکت اشاه کرد و گفت : بهترین برند ، اعتمادی است که مردم به این شرکت دارند.
توسلی افزود: در دو بخش شرکت گوشتیران حدود 550 نفر فعالیت می کنند.