ارسال 353 مقاله به دبیرخانه سومین همایش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
دبیر علمی سومین همایش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند گفت: کمیته علمی این همایش متشکل از94 عضو هئیت علمی، 22 دانشگاه، 13 سازمان پژوهشی و مرکز تحقیقاتی و 6 واحد تحقیق و توسعه صنعتی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، مریم هاشمی با بیان اینکه سومین همایش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند باحمایت سازمان غذا و دارو برگزار شده است افزود: ارتقا سلامت جامعه، تکنولوژی تولید پروبیوتیک، روش های نوین جداسازی تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک، پروبیوتیک ها در صنعت دام، طیور وآبزیان، اقتصاد پروبیوتیک وغذاهای فرسودمند، ارزیابی وایمنی پروبیوتیک و محصولات فراسودمند و پروبیوتیک و محصولات فراسودمند، چشم انداز و فرصت ها از جمله محورهای سومین این همایش است.
وی به مقالات ارسالی به دبیرخانه سومین همایش پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند اشاره کرد و گفت: 353 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد و پس از داوری 11درصد از مقالات جزو مقالات برتر، 78 درصد به صورت پوستر و 11 مقاله جزو مقالات تایید نشده انتخاب شده است.