پیام رسان ایرانی "سروش" با قابلیتهای متنوع
"سروش" بهعنوان پیام رسان بومی و ایرانی با قابلیت های متنوع مانند دیگر شبکه های اجتماعی، بستری مناسب برای خدمت رسانی بیشتر به کاربران را از طریق ارائه خدمات متقابل میان مخاطبان و دستگاههای خدمت رسان فراهم کرده است.
عضو هیئت مدیره شرکت رسانه سروش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: ایده سروش، بخاطر یک نیاز شکل گرفت؛ نیاز به ارائه راهکاری یکپارچه و منسجم برای ارتباط واحدها و سازمان ها همچنین ارتباط تعاملی با مخاطبان که از طریق این پیام رسان با امکان ارتباط تک سویه و دو سویه میسر شده است.
مجتبی دلخوشیان افزود: سروش یک پیام رسان سریع و مطمئن را همراه با مزیت هایی مانند امنیت اطلاعات و حریم خصوصی کاربران همراه با یکپارچه شدن روش های ارتباطی و خدمات پیام رسانی متعدد نظیر گفتگوی دونفره و گروهی، تماس صوتی رایگان، کانال های تعاملی و ایجاد ربات اطلاع رسانی و پاسخگو فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر نصب و راه اندازی سروش برای سیستم عامل اندروید عرضه شده است گفت: دسترسی به این امکان برای نسخه های iOS و ویندوز بزودی ارائه خواهد شد.
دلخوشیان درباره نقش سروش باوجود تلگرام و دیگر پیام رسان های مطرح خارجی گفت: پیام رسان های زیادی در دنیا فعال هستند که اغلب بخوبی هم سرویس دهی می کنند ولی بعضا در ایران با نوسان سرویس دهی آنها (چه بخاطر سرعت اینترنت و چه مباحث سیاست های کلان کشور) مواجه می شویم و ما قصد داریم با ارائه خدمات پیام رسانی در سروش بتدریج به استانداردهای جهانی نزدیک شویم و بهترین سرویس ممکن را ارائه دهیم.
وی افزود: هدف ما رقابت با تلگرام و دیگر پیام رسان های خارجی نیست و تمرکز اصلی ما بر بخش کانال های عمومی است و تنوع محصول و گستردگی حق انتخاب کاربران در نهایت به نفع همه کاربران و ارائه کنندگان سرویس و مشتریان آنهاست.
مدیر فنی پیام رسان سروش به قابلیت های سروش اشاره کرد وگفت: امکانات تعاملی زیادی درکانال های عمومی عرضه شده است و برنامه های توسعه ای زیادی هم برای آینده داریم که در دست اقدام است اما در حال حاضر، اطلاعات زیادی به صورت، متن، عکس، ویدئو و انواع فایل از کانال ها به مخاطبان عرضه می شود و مخاطبان می توانند برای اطلاعات ارسالی، هرگونه بازخورد و یا پیامی را ارسال کنند.
ایمان عیسی زاده افزود: در سروش امکانات کاربردی زیادی از جمله امکان برگزاری مسابقه و نظرسنجی در کانال های ارائه شده است تا حداکثر تعامل دوطرفه میان مالک کانال و مخاطبان آن ایجاد می شود و درگام نخست راه کانال های عمومی بصورت تخصصی و در بحث رسانه و مدیا، با رسانه ملی و بطورخاص تعدادی از برنامه های تلویزیونی آغاز کرده ایم و بتدریج با سرعت خوبی، به سمت گسترش همه جانبه کانال ها حرکت خواهیم کرد.
وی درباره امنیت اطلاعات کانال ها و کاربران گفت: در بحث امنیت، همه امکانات منسجم شده است تا از لحاظ امنیت اطلاعات به سطح بسیار خوبی برسیم زیرا اطلاعات و حریم خصوصی کاربران، برای ما جنبه حیاتی دارد و همه سیاست های امنیتی ما در سند حریم خصوصی منتشر شده است و از طریق اپلیکیشن و سایت قابل دسترس نیز است.
عیسی زاده با اشاره به بومی بودن همه بخش های سروش گفت: سعی شده است همه بخشهای این شبکه حتی استیکرهای درنظرگرفته شده برای آن با هویت ایرانی اسلامی قرابت بیشتری داشته باشد.
وی سرعت بالای برنامه، عرضه اطلاعات متنوع و موردنیاز مخاطبان درکانال های عمومی، حذف روشهای زمانبر و هزینه بر ارتباطی با مخاطبان (تلفن، پیامک، ایمیل)، یکپارچه شدن روشهای ارتباطی (تماس صوتی، ارسال فایل صوتی(push-to-talk)، ارسال فایل و متن، شرکت در مسابقات و نظرسنجی ها) و امنیت اطلاعات و حریم خصوصی کاربران را از جمله مزیت های سروش برشمرد.
****************