حزب باید وسیله آسایش مردم باشد
عضو
حزب اعتدال و توسعه گفت: قرآن مجید برای همه مسلمین و مومنین وحدت و همدلی را پیشنهاد کرده است، ما در حزب باید برای
مردم و نظارت بر کسانی که در حزب هستند فعال باشیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،
عبدالحمید آقارحیمی با تاکید بر اینکه مردم توقع دارند احزاب پاسخگو باشند افزود: هر چیزی لوازمی دارد و لازمه دموکراسی تشکیلاتی به نام حزب است.
وی ادامه داد: نباید دنبال تفرقه رفت و تشکیلات حزبی سعی دارد باتوجه به ایدئولوژی کشور مردم را دورهم جمع کند و از تفرقه دوری کند؛ به قول امیرالمومنین(ع) انسان تنها طعمه شیطان است.
آقارحیمی با تاکید بر مبانی اسلامی تشکیل حزب ادامه داد: تشکیلات باید وسیله آسایش مردم و حتی غیرمسلمان ها باشد.
احزاب مولود مبارک انقلاب اسلامی هستند
دبیر کل حزب سبز گفت: احزاب کشور محصول قانون اساسی، خون شهدا و معماری امام (ره) و مولود مبارک انقلاب اسلامی هستند.
حسین کنعانی مقدم افزود: احزاب نهادهای مدنی هستند که می توانند پلی بین مطالبات مردم و حاکمیت باشند، یعنی این مطالبات را سازماندهی و برنامه ریزی کنند و با تشکل های خودشان مردم را در مشارکت های سیاسی و حضور در انتخابات که از پایه های اساسی مردم سالاری دینی است سازماندهی کنند.
وی تاکید کرد: این ارتباط میتواند باعث وحدت، همدلی و همزبانی مردم و مسئولان کشور باشد چرا که احزاب عمدتاً کارشان ایجاد وحدت و همدلی بین حاکمیت و اقشار مختلف مردم با نگاههای گوناگون است.
احزاب به اساس نظام توجه کنند
دبیر کل حزب اراده ملت ایران تاکید کرد: احزاب چون در چارچوب ساختار نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته اند طبیعاً برای فعالیت خودشان در نظام سیاسی ایران باید به اساس نظام توجه کنند.
احمد حکیمی پور درباره نقش وحدت احزاب در کشور افزود: یکی از ضروریات حفظ ساختار نظام و دستهبندی مطالبات مردم و به نوعی اعمال حاکمیت مردم از مجاری قانونی است که این به ثبات، انسجام و وحدت هر چه بیشتر مردم و نظام سیاسی کشور کمک می کند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: احزاب به عنوان نهادهای سیاسی، رابط بین دولت و ملت و حاکمیت و مردم هستند و می توانند در انسجام، وحدت، و پیشرفت نقش قابل توجهی ارائه کنند، مشروط به اینکه احزاب واقعی پایدار و با برنامه در کشور باشند و خوب کار کنند.
برای رسیدن به خواستههای خود نیاز به وحدت داریم
عضو انجمن اسلامی معلمان گفت: احزاب در این برهه از زمان با استفاده از سخنان مقام معظم رهبری و اهدافی که دارند باید اعضا و گروه های خودشان را به آرامش راهنمایی کنند.
حمید کاووسی افزود: احزاب باتوجه به عدم احراز صلاحیت ها باید آرامش داشته باشند، جامعه در شرایطی است که در مسائل سیاسی داخلی و خارجی نیاز به وحدت و یکپارچگی داریم تا بتوانیم به خواسته های خود برسیم.
وی ادامه داد: احزاب باید جلساتی داشته باشند و در این جلسات افراد صلاحیت دار را شناسایی و معرفی کنند تا بتوانیم رقابت سالمی را برای انتخابات داشته باشیم.
احزاب تنظیمکننده رقابتهای سیاسی هستند
دبیر کل حزب همبستگی گفت: احزاب تنظیم کننده رقابت های سیاسی هستند و آرامش را حاکم می کنند.
احمد شریف گفت: احزاب یکی از ارکان مهم جوامع مردم سالار است که مطالبات مردم را دسته بندی و به حاکمیت منتقل می کند.
وی ادامه داد: یکی از مسائل اصلی احزاب مختلف این است که باید دیدگاه های مختلف را منتقل کنند؛ آن ها می توانند باتوجه به اصولی که بین خود تنظیم می کنند از هرج و مرج جلوگیری کنند و کانال خوبی برای رقابت های سیاسی ایجاد کنند.
شریف گفت: بیشترین تنش را در مسایل سیاسی داریم و احزاب تنظیم کننده رقابت های سیاسی هستند؛ در اکثر نقاط جهان مسئولیت احزاب تنظیم رقابت های سیاسی است و آن ها آرامش را حاکم می کنند.
دبیر کل حزب همبستگی افزود: مهمترین نقش احزاب کادرسازی برای اداره امور حاکمیتی کشورهاست؛ آن ها با ایجاد بدنه کارشناسی افرادی را برای پست های مختلف معرفی می کنند.
وی ادامه داد: بیشترین آسیبی که احزاب در جوامع مختلف دارند تفکر فردی است و اینکه رفتارهای افراد وقتی پست های سیاسی میگیرند تبعاتی برای بدنه احزاب ندارد.
شریف در ادامه سخنانش گفت: نقش دیگر احزاب خودکنترلی است که بر اعضای خود اعمال می کنند و باعث می شوند رفتارهای افراد کاملا قابل پیش بینی باشد.
وی گفت: احزاب باید خط قرمزی را بین خودشان تعریف کنند؛ این خط قرمز منافع ملی است و آن ها در همه جای دنیا باهم رقابت میکنند و حول منافع ملی با یکدیگر متحد هستند.
تشکیل حزب با نگاه دینی؛ حزب وحدت آفرین
قائم مقام مجمع اندیشه وحدت اسلامی گفت: همه وظیفه دارند وحدت را هم در بعد نظارتی و هم برای پیشرفت کشور و رسیدن به اهداف مقدس جمهوری اسلامی دنبال کنند.
محمد میرباقری درباره وحدت کلمه افزود: ما هنوز سیستم حزبی قوی، ساختارمند و نظاممند در کشور نداریم که بگوئیم ساختار احزاب مستحکم شده است و چه نقشی می توانند داشته باشند.
وی ادامه داد: به نظر می آید ابتدا باید احزاب ساختارمند قوی در کشور ایجاد شود.
قائم مقام مجمع اندیشه وحدت اسلامی گفت: اکنون تعداد احزاب شب انتخابات( در آستانه انتخابات) زیاد شده است که در نظر دارند نگاه منفعت گرایانه خود و حزب خود را تامین کنند.
میرباقری تصریح کرد: اگر حزب با نگاه تفکر دینی و برای خدمت به مردم ایجاد شود آن موقع نه فقط احزاب بلکه آحاد مردم نیز وظیفه دارند تلاش و وحدت را حفظ کنند.
وحدت کلمه حرف اول را می زند
رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران گفت: وحدت کلمه در کشور حرف اول را می زند و مردم اگر با هم متحد شوند صد در صد در مقابل استکبار جهانی چیزی کم نخواهند داشت.
قدرتعلی حشمتیان افزود: ملاک ما از روز نخست پیروزی انقلاب اسلامی، پس از استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، وحدت کلمه بود.
نایب رئیس خانه احزاب با بیان اینکه وحدت در همه جا به ویژه در بین مردم و احزاب موثر است گفت: احزاب همین مردم هستند که در کنار هم جمع شده اند و حزب تشکیل داده اند.
حشتمیان افزود: در مملکت ما مردم اند که رئیس جمهور، نمایندگان شورا، مجلس و خبرگان رهبری را انتخاب می کنند.
رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران گفت: احزاب در کنار هم همراه با مردم و همگام با دولت اند و در ذیل توجهات مقام معظم رهبری برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی موثر بودند و هستند.
وی افزود: با وحدت کلمه می توانیم در مقابل کشورهایی که در کنار ما هستند حرفی برای گفتن داشته باشیم.
حشمتیان گفت: با وحدت کلمه بود که برجام به فرجام رسید و مردم در جبهه های حق علیه باطل بسیج شدند و دفاع مقدس به وجود آمد و توانستیم به آنچه که می خواهیم برسیم.
وحدت احزاب، کمک به پیشرفت کشور
عضو جبهه متحد مستقلین ایران گفت: احزاب باید با استفاده از نظرات خود و مردم برای بهبودی کار و وحدت فعالیت کنند.
منصور خوشبخت افزود: تلاش همه احزاب و اعضای آن ها باید بالاتربردن ارزش های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کشور باشد.
وی گفت: بهترین این ارزش ها حفظ وحدت میان مردم برای ترقی و پیشرفت کشور است.
خوشبخت تاکید کرد: احزاب باید متحد باشند و هرکدام در ارائه نظراتشان تلاش کنند وحدت میان مردم حفظ شود.
احزاب روی مشترکات تاکید کنند
یک فعال سیاسی گفت: از احزاب میخواهیم روی نکاتی تاکید کنند که همگان بر آن معتقدند.
وی ادامه داد: تحزب اساس دموکراسی است، اما در کشور ما احزاب یک ماه قبل از انتخابات فعالند و بعد از انتخابات فعالیت شان تمام میشود؛ به این حزب نمی گوییم بلکه فعالیتی باندی و گروهی است.
مظهری تاکید کرد: در کشور حزب نمیبینیم و علت آن سهم خواهی افراد و احزاب است یعنی هر حزب سهم خودش را طلب میکند و به هیچ حزب دیگری هم فرصت نمیدهد.