تولید روزانه 20 تن شیرینی در یزد
روزانه 20 تن انواع شیرینی در استان یزد تولید می شود .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،معاون بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت استان یزد گفت : در حال حاضر روزانه 20 تن انواع شیرینی در 250 واحد شیرینی سازی در استان یزد تولید می شود .
رحیمی افزود : هم اکنون هزار و پانصد نفر در صنعت شیرینی سازی استان یزد مشغول فعالیت هستند
وی با اشاره به قدمت تاریخی شیرینی سنتی یزد و کیفیت و طعم آن و با بیان اینکه رویکرد استان یزد فراهم کردن زمینه های مناسب برای صادرات بیشتر آن است افزود : سالانه حدود 80 هزار دلار شیرینی از گمرک استان یزد به کشورهای پاکستان ، عراق و آسیای میانه صادر می شود .
در استان یزد حدود بیست نوع شیرینی از جمله باقلوا،قطاب ، انواع لوز، پشمک ، سوهان خانی ، حاجی بادام و سوهان آردی تولید می شود .