رضایت شغلی علاوه بر اینکه بهره وری منابع انسانی را افزایش می دهد در زندگی غیرشغلی افراد هم آثار مثبت دارد.
خانم دکتر مهنوش در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت:امروزه مدیریت منابع انسانی از حد کارگزینی فراتر رفته است و مدیران منابع انسانی تلاش می کنند از حداکثر توانمندی نیروهای جذب شده در خدمت سازمان استفاده کنند.
وی افزود: احساس امنیت شغلی در رضایت کارمندان و نیروی انسانی تاثیر مثبت دارد و اینکه برخی مدیران فکر می کنند با معلق ماندن وضعیت استخدامی ، بهره وری نیروی انسانی افزایش می یابد درست نیست.
وی افزود: کسانی که از شغل خود رضایت دارند در زندگی بیرون سازمانی و همچنین در محیط خانواده هم از آرامش و سلامت رفتاری برخوردارند و برعکس کسانی که رضایت شغلی پایینی دارند معمولا با استرس در محیط های خارج از سازمان هم رفتار می کنند و برخی آثار نارضایتی شغلی به محیط خانواده هم منتقل می شود.
این متخصص کسب و کار درباره عوامل افزایش رضایت شغلی گفت: یکی از این عوامل محیط سازمانی است و میزان حقوقی که به نیروی انسانی تعلق می گیرد و عامل دوم به شرایط مدیریتی سازمان برمی گردد و عامل سوم را میزان مزیت های کاری و حقوقی تشکیل می دهد و عامل چهارم نیز شخصیت فردی نیروی انسانی است و البته می توان با آموزش نیروی انسانی این عوامل را متحول کرد.