رزمایش ملی پدافند غیرعامل رسانه ملی
رزمایش ملی پدافند غیر عامل سازمان صدا و سیما در ارتباط با استودیو مرکز استان خراسان رضوی و قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع) آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی در ارتباط با مجری این رزمایش گفت: جایگاه رسانه ملی در پدافند غیرعامل و نقش آن در اداره بحران ها به عنوان یار مدیریت بحران و همچنین برقراری تعامل میان مردم و مسئولان برجسته است و در همه عرصه ها، رسانه به ویژه در زمینه اطلاع رسانی بحران خط مقدم است.
محسن نصرپور افزود: اداره رسانه، مدیریت بحران است و در هنگام بحران بستر اول بخش فنی است که باید احیا شود و از آن مراقبت شود.
وی حفظ سیگنال در بحرانی ترین شرایط را وظیفه رسانه ملی دانست و گفت: سازمان پدافند غیرعامل در مواقع بحران سه انتظار از صدا و سیما دارد که شامل پایداربودن تولید و پخش در حوزه فنی، برپایی استودیوی سیار و پوشش در بحران است.
نصرپور در خصوص میزان پوشش فیبر نوری استان خراسان رضوی افزود: از مجموع 28 ایستگاه دیجیتال 23 مرکز یعنی 93 درصد استان از پوشش فیبر نوری برخوردار است.
در این رزمایش با هفت مرکز هدف در ایلام، کرمانشاه، تبریز، آبادان، اصفهان، مشهد و مرکز غزالی تهران ارتباط برقرار شده است.
توانمندی سیگنال رسانی زمینی رسانه ملی در مواقع بحرانی و به اصطلاح سیگنال رسانی ایمن هدف این رزمایش است.
این رزمایش با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات ایران و سازمان پدافند غیر عامل کشور برگزار شده است.
نقش پدافند غیرعامل در رسانه ملی منحصر به فرد است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: سرمایه ها و زیرساخت های کشور در مواقع بحرانی براساس اهمیت و اولویت سازمان ها طبقه بندی و تامین می شود و در این راستا رسانه ملی دارای نقش ویژه است و اهمیت آن منحصر به فرد و بی بدیل است.
سردارجلالی در رزمایش ملی پدافند غیرعامل سازمان صدا و سیما با اشاره به رزمایش هایی که در هفته قبل شاهد آن بوده است، افزود: ما به مشکلات سازمان ها در مواقع بحرانی از طریق این رزمایش ها پی می بریم و سعی در از بین بردن کاستی های آنها داریم.
وی گفت: این فرآیند درموضوع رسانه ملی به لحاظ اداره و ارسال سیگنال و نقش آفرینی آن در اطلاع رسانی کشور اهمیت دوچندان دارد.
سردار جلالی افزود: به علت ارتباطات و پایداری شبکه ای در رسانه ملی لازم است که این رسانه آسیب ناپذیر باشد چراکه هیچ نوع قطعی و فقدان ارتباط برای رسانه ملی قابل قبول نیست به طوری که بیش از یک دقیقه قطعی ارتباط باید درباره آن توضیح داده شود بنابراین حفظ تقویت آن ضروری است.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت پدافند در رسانه ملی قرار است هفته آینده درخصوص سیگنال های ارتباطی شبکه های رسانه موانع و کاستی ها، بحث و بررسی و مجموعه طرح های آن به روز شود. سردار جلالی افزود: در ابعاد رسانه ملی نیز باید زوایا و لایه های پوشش سیگنالی صدا و سیما در شرایط بحرانی پیش بینی و طبق چارچوب های رسانه برنامه ریزی و دنبال شود تا بتوانیم ضعف ها و اشکالات را برطرف کنیم.
در پایان مراسم تفاهم نامه سه جانبه ای میان سازمان صدا و سیما، سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران به منظور توسعه سیگنال رسانه ای سازمان صدا و سیما به امضا رسید.
همچنین اخوان بهابادی قائم مقام سازمان صدا و سیما در امور فناوری و رسانه های نوین با اهدای لوح از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، شرکت مخابرات ایران و سازمان پدافند غیرعامل کشور به عنوان دست اندرکارانی که با رزمایش ملی پدافند غیرعامل سازمان صدا و سیما همکاری کردند قدردانی کرد.
ضرورت برنامهریزی قابلیتهای پدافندی رسانه ملی
رئیس مرکز فنی رسانه ملی گفت: قابلیت های پدافندی رسانه ملی باید برنامه ریزی شود.
مهندس رضا علیدادی در رزمایش ملی پدافند غیر عامل سازمان صدا و سیما افزود: رزمایش امروز نمایش گوشه ای از آمادگی رسانه در زمان مورد نیاز و بحرانی است که از طریق ارتباط با هفت مرکز هدف انجام شد.
وی گفت: اکنون برای آینده فکر می کنیم که چطور چرخه پدافندی در حوزه های مختلف اعمال شود که اگر روزی نیاز باشد جایگزینی داشته باشد و قابلیت ها، سیاربودن و سرعت عمل برنامه ریزی شود.
رئیس مرکز فنی رسانه ملی با اشاره به همکاری سازمان ها و نهادهای مربوطه در موضوع پدافند غیرعامل رسانه ملی افزود: ارتباط بیشتر و موثرتر با نهادهای مرتبط در طراحی مدل جامعی برای جایگزینی شبکه های متعدد رادیویی و تلویزیونی رسانه ملی ضروری است و اهمیت دارد.