تشکیل کمیته مشترک تهران - ایروان درحوزه ارتباطات
واعظی : کمیته مشترک ایران و ارمنستان برای افزایش حجم روابط دو کشور تشکیل می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمود واعظی پس از دیدار با گاگیک بگلریان با اشاره به سابقه مراودات ایران و ارمنستان به عنوان دو کشور همجوار، دوست و برادر گفت : به تازگی سیزدهمین کمیسیون مشترک همکاریهای ایران و ارمنستان در ایروان برگزار شد که گام مهمی در توسعه مناسبات دو کشور به حساب می آید.
وی افزود : در گفتگو با اعضای هیات ارمنستانی به توافق رسیدیم که در زمینه های اینترنت، پست و زیرساخت های ارتباطی همکاریهای دو کشور افزایش یابد، ضمن آنکه قرار شد هیاتی میان دوکشور مبادله شود تا مشکلات مربوط به تداخل فرکانس برای مرزنشیان ایران و ارمنستان بررسی و زمینه حل مشکلات ارتباطی آنها فراهم شود.
واعظی با اشاره به سفر سه هفته پیش هیاتی از وزارت ارتباطات کشورمان به ارمنستان گفت د: در همین سه هفته حجم روابط ایران ارمنستان در حوزه ارتباطات چهار برابر شده است و ما آمادگی داریم که این حجم را به 14 برابر برسانیم.
وزیر ارتباطات همچنین از آماده بودن زمینه برای همکاریهای سه جانبه میان ایران ، عراق و ارمنستان در زمینه ارتباطی خبر داد و افزود : تلاش داریم در چارچوب همکاریهای سه جانبه ترانزیت دیتا را میان این سه کشور افرایش دهیم.
وی گفت: این نشانه خوبی نیست که ارتباطات دو کشور از طریق کشور ثالث اروپایی برقرار شود و امیدواریم یکی از دستاوردهای سفر وزیر حمل و نقل و ارتباطات ارمنستان به ایران برقراری ارتباط مستقیم باشد.
وزیر ارتباطات همچنین ابراز امیدواری کرد که تعرفه های مکالمات تلفنی میان ایران ارمنستان کاهش و کیفیت این ارتباطات نیز افزایش یابد .
انتهای پیام /