بدافزار جدید خرابکاری در فضای اینترنت کشور در حال گسترش است، به گفته کارشناسان این یک نرم افزار جاسوسی اسرائیلی است که اطلاعات کاربران را سرقت می کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پیک بامدادی در بخشی از برنامه خود به بدافزار جدید خرابکاری پرداخت.
واقعی و مجازی فرقی نمی کند، در هر دو دنیا موش هایی نفوذ می کنند که برای خبرچینی تربیت شده اند؛ جاسوسانی از زمین و آسمان و حتی دنیای مجازی.
انواع مختلف موش های جاسوسی دشمنان سالهای گذشته در تله امنیتی نخبگان ایرانی گرفتار شده اند، موش های انسانی یا پهبادهای آمریکایی شناسایی و زمین گیر میشوند.
استاکس نت که قلب اتمی ایران را نشانه گرفته بود قبل از شلیک در نطفه خفه شد.
سربازان پدافند غیرعامل کشورمان موش های رایانه ای جدیدی را شناسایی کرده اند، بد افزاری به نام دی ان اس؛ نرم افزاری که با ورود کاربر به صفحه علاوه بر استفاده از حجم اینترنت او، کاربر را وادار به تماشای تبلیغات فراوان می کند.
کریمی کارشناس امنیت فضای مجازی در این باره می گوید: چیزی که خیلی تامل برانگیز بود این است که این ویروس می خواهد یکسری اطلاعات را به چند کاربر در اسرائیل بدهد.
جلوه کارشناس امنیت فضای مجازی سازمان پدافند غیر عامل می گوید: این یک جور جنگ سایبری است و برای ساخت این بدافزارها از ابزارهایی کاملا حرفه ای استفاده می کنند که برای آنتیویروسها ویروس به حساب نمی آید.
به گفته پیک بامدادی بدافزارها برنامه های رایانه ای هستند که برای خرابکاری نوشته شده اند، بدافزارها از یک قربانی برای حمله به دیگر قربانیان نیز استفاده می کند.
جلوه می گوید: مهمترین کار آنها غیر از جاسوسی افکار سنجی است خیلی از آنها می توانند سیستم قربانی را به یک مهاجم علیه زیر ساخت کشور تبدیل کند.
سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل سپاه پاسداران می گوید: بررسی دقیق بدافزار دی ان اس نیز برای شناسایی ماموریت و محل تولد آن به زودی به پایان می رسد، 10روزی است که این موضوع در اختیار آزمایشگاه هاست، بد افزارهای جاسوسی بیشتر توسط آمریکا و اسرائیل در سامانه ها جاگذاری می شود.
به گفته پیک بامدادی هر قدر در تجهیزات امنیتی به روز باشیم امنیت نسبی است؛ اما با اتکا به سربازان امنیتی کشور و با استفاده از تولیدات داخلی می توانیم این مشکلات را حل کنیم.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل می گوید: یکی از راههایی که می تواند آسیب پذیری در کشور را به وجود بیاورد سوئیچ ها هستند، ما باید در حوزه هایی که اهمیت امنیتی بالاست از سوئیچ های داخلی استفاده کنیم، ما هم توانستیم هم سوئیچ و هم روتر امن بسازیم و می خواهیم اینها به گونه ای شود که قابلیت رقابت با دنیا را داشته باشد.
به گفته پیک بامدادی نرم افزارهای جاسوسی همه جا هستند، از تلفن هوشمند که در دست داریم تا دیگر وسائل ارتباطی وزارت ارتباطات و دیگر جاهای زیر ساختی باید هنگام وارد کردن وسائل ارتباطی از جمله تلفن های همراه شرایطی فراهم شود که اطلاعات به خارج از مرزهای ارتباطی نرود.
آشنا کردن مردم با استفاده از وسائل هوشمند نیز از بایدهایی است که نباید نادیده گرفته شود.