شهيد رهبر، صداي ماندگار مقاومت
شهيد غلامرضا رهبر موجب رشد تفکري به نام "خون نگاران" شد.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما، آن روزهاي جنگ همه خوزستان به خصوص مردم آبادان و خرمشهر صداي او را مي شناختند ، غلامرضا رهبر در همه روزهايي که در جبهه ها بود ميکروفن از دستش نمي افتاد، در خطوط مقدم جنگ و روايت گر دلاورمردي هاي مردان مرد بود .
هميشه در گزارش هايش آيه اي از قرآن مي خواند: "حسبنا الله و نعم الوکيل نعم المولي و نعم النصير " وي با شجاعت کامل موجب بلوغ و رشد سبک و تفکري به نام "خون نگاران" شد .
غلامرضا رهبر در سال 1336 در آبادان به دنيا آمد، در تهران درس خواند و با آغاز نهضت انقلاب اسلامي، مجاهدت هاي خود را در راه انقلاب آغاز کرد و پس از پيروزي انقلاب نيز با نهادهاي مختلف انقلابي همکاري داشت.
وي از سال 1358 فعاليت خود را در صدا و سيماي مرکز آبادان و راديو نفت آغاز کرد و در سمت «مدير خبر» راديو آبادان و نماينده صدا و سيما در قرارگاه خاتم الانبيا(ص) در مناطق عملياتي جنوب و غرب مشغول فعاليت شد.
در هنگامه جنگ تحميلي هم با حضور در جبهه ها و زير بارش توپ و خمپاره، کار خود را به خوبي دنبال مي کرد و ايثارگري رزمندگان را روايت مي کرد.
روايت هاي او از سالهاي دفاع و حضور او در خط مقدم را آن روزها کمتر کسي است که اخبار جنگ را دنبال نکند و نشناسد .
کربلاي پنج عمليات سنگين و بزرگي بود که نه تنها همه بخش هاي اشغالي را به کشور بازگرداند با رشادت مردي هاي کساني مثل غلامرضا رهبر اقتدار انقلاب اسلامي ايران را به آغاز کننده جنگ و متحدانش به اثبات رساند .
اما به دست آمدن اين برگ زرين و برتري در جنگ بي بها نبود ، بزرگ مرداني در 70 روز عمليات کربلاي پنج پر کشيدند که شايد ديگر تاريخ شبيه آن ها را تکرار نکند .
غلامرضا رهبر در اين عمليات به عنوان نخستين شهيد رسانه ملي در دومين روز از شروع عمليات کربلاي پنج براثر اصابت ترکش به شهادت رسيد و جاويد الاثر شد .
راه و رسم اين شهيد بزرگوار و ديگر شهداي رسانه ملي در خانواده صدا و سيما بر زمين نماند و همچنان هستند تشنگان شهادت که براي دفاع از ارزش هاي والاي اسلام و انسانيت رهسپار مي شوند .