سياست عربستان استفاده از اختلافات فرقه اي است
عربستان و اسرائيل درپي کارشکني در هر تحول صلح آميز هستند
يک عضو مرکز بين المللي اقدام در نيويورک گفت اقدامات اخير عربستان نشان از استيصال و هراس آنها از شکست است.
به گزارش سرويس بين المللل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلويزيوني پرس تي وي؛ فلوندرز درباره افزايش اتهام هاي رژيم سعودي ضد ايران گفت: سياست هاي آمريکا و عربستان سعودي برمبناي استفاده از اختلاف هاي فرقه اي و خشونت هاي عمده و نيروي نظامي براي بي ثبات کردن همه کشورها در منطقه است، تا کار دنبال کردن سياست هاي مستقل براي کشورها به مراتب دشوارتر شود
وي ادامه داد: شاهديم که يک خانواده، کل ثروت کشورشان را در دست دارند و از آمريکا خريد هاي عمده نظامي مي کنند. سرمايه گذاري آنها نيز در بانک هاي غربي است. براي همين منظور نيز مي بايست از نظامي گري و جنگ در کل منطقه استفاده شود. آنها از ثروت خود براي ايجاد اختلاف هاي فرقه اي استفاده مي کنند که اين کار با تامين نظامي افراط گرايان و سرمايه گذاري روي تفسيرهايي از دين صورت مي پذيرد که باعث مي شود چنين افراط گرايي هايي زمينه رشد را داشته باشند. براي همين مي بينيم که سعودي ها، يک نيروي بي ثبات کننده به شمار مي آيند.
عضو مرکز بين المللي اقدام، درباره شکست هاي پياپي گروهک تروريستي داعش در عراق و سوريه گفت: نگراني عربستان سعودي از شکستي کامل و از دست دادن موقعيت خود در منطقه باعث افراطي تر شدن آنها شده است و اين موضوع در اعدام هاي از جمله اعدام آيت الله نمر النمر آشکار است .
فلوندرز گفت: شکي نيست توافق هسته اي با ايران باعث شده است اسرائيل و عربستان سعودي به شدت نگران آينده موقعيت خود شوند و به دنبال کارشکني در هر تحول صلح آميز و هرگونه کاهش در تنش هاي خود باشند.
فلوندرز درباره تاثير توافق هسته اي ايران و پنج بعلاوه يک بر رفتار سعودي ها گفت: شکي نيست که اين مساله باعث شده است اسرائيل و عربستان سعودي به شدت نگران شوند، نگران از موقعيت آينده خود هستند و به دنبال کارشکني در هر تحول صلح آميز و هرگونه کاهش در تنش هاي خود هستند.
وي تصريح کرد: برخلاف ايراني ها، خاندان سعودي مي دانند که موقعيت آنان فقط با سرکوب و نظامي گرايي حفظ مي شود و از اين رو به اين مسائل دامن مي زنند. همچنين اين را مي دانند که توسعه و ثبات در ديگر کشورها باعث تضعيف آنان مي شود، زيرا روشن خواهد شد که چه ميزان اندکي به مردم خود خدمات مي رسانند. اين مساله در زماني که ارتباطات بين مردم بسيار گسترش يافته است، روشن تر مي شود.