خبرگزاری صدا و سیما گزارش میدهد؛
کتاب خاطراتي از 30 سال اسارت سمير قنطار
خاطرات 30 ساله قديمي ترين اسير لبناني در بند رژيم صهيونيستي در کتابي با عنوان "حقيقت سمير" منتشر شده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما، سمير قنطار در 20 جولاي 1962 در روستاي دروزي نشين "عبيه" از توابع استان "جبل" لبنان به دنيا آمد و از نوجواني جهاد را آغاز کرد به طوري که در سن 16 سالگي يک نيروي نظامي اسراييلي را اسير کرد.
وي در لبنان و در ميان پايداران اسلامي يک قهرمان در جهان اسلام بشمار مي آمد.
از کودکي سمير تا شکنجه گاه هاي اسراييلي را مي توان در کتاب "حقيقت سمير" خواند؛ کتابي که روايتگر مبارزه اي 30 ساله در زندان هاي رژيم صهيونيستي است.
در متن کتاب از ابتداي زندگي شهيد قنطار با وي همراه مي شويم و در ادامه، به موضوع زندگي او در نوجواني و مشکلات زيستي در لبنان بر مي خوريم.
چگونگي ورود شهيد سمير قنطار به حوزه مبارزاتي عليه رژيم صهيونيستي و معرفي دوره ها و جريان هاي مختلف در مبارزه از ديگر بخش هاي اين کتاب است که طي آن مخاطب با گروه هاي مختلف مقاومت در لبنان و فلسطين و شرايط مختلف اين گروه ها آشنا مي شود.
شرايط گروه هاي مبارز و چگونگي مهيا شدن آنها براي عمليات عليه رژيم صهيونيستي و دستگيري و محاکمه آن ها جالب ترين بخش کتاب است.
کتاب "حقيقت سمير" تصويري از يک مبارز را نشان مي دهد که تنها يک چريک نيست بلکه داراي قدرت تحليل است و چگونگي پيوند خود را با جريان تشيع و تحول هستي شناسانه اي که اين آشنايي به او مي بخشد، به نمايش مي کشد.
علاء قبيسي گرد آورنده مصاحبه هاي اين کتاب با سمير قنطار مي گويد: در بيروت بودم و حدود 50 ساعت در جلسات مستمر حضور داشتم و در کمتر از 20 روز خاطرات سمير پيوسته جمع شد.
وي مي افزايد: من با سمير از نزديک آشنا شدم و تمام تاريخي که در ذهن داشت براي ما تعريف کرد و بدين ترتيب تاريخ مقاومت تبديل به کتاب شد.
*«حقیقت سمیر» از مقاومت میگوید
علاء قبيسي با بيان اينکه اين کتاب خالي از کلمه «من» است و از مقاومت سخن مي گويد، ادامه مي دهد: سمير قنطار هيچ گاه از کارهاي شجاعانه خود تعريف نمي کرد و در اين کتاب، ما شاهد يک تحول تاريخي در مدت 30 سال هستيم؛ تاريخي که سمير در پشت درب زندان رصد کرد و براي ما گفت.
يعقوب توکلي مولف کتاب "حقيقت سمير" نيز مي گويد: "حقيقت سمير" يک انسان واره است و حيات يک انسان را از نقطه اي که آغاز مي شود بازگو مي کند، در اين کتاب با سمير در طول زمان همراه مي شويم و با او زندگي مي کنيم و شرايط مختلفي را شاهد هستيم که براي او و مقاومت فلسطين و لبنان اتفاق افتاده است.
وي ميافزايد: با سمير قنطار به زندانهاي اسراييل و شبکههاي اختاپوسي اين سيطره صهيونيستي مي رويم و نظام حقوقي و سياسي آن مورد بحث و گفتگو قرار مي گيرد.
توکلي خاطرنشان ميکند: نظام زندانباني، شکنجه و خشونتي را که در اسرائيل و در روح اسرائيلي است مي بينيم و با آن آشنا مي شويم.
آنچه قنطار گفت و ما نوشتيم زمينه را براي تولد هزاران سمير قنطار ديگر فراهم مي کند
نويسنده کتاب "حقيقت سمير" با اشاره به اينکه در مدت نگارش اين کتاب، سمير قنطار را انساني مقاوم، صبور و رو به تکامل يافتم مي گويد: سمير در هر دوره اي از زندگي خود روندي جديد را شروع مي کند و معتقدم که زمان پس از شهادت و حيات معنوي او، آغازي جديد براي سمير است و آنچه وي گفت و ما نوشتيم زمينه را براي تولد هزاران سمير قنطار ديگر فراهم مي کند.
*کتاب "حقيقت سمير"، مکتب مقاومت سمير را منعکس مي کند
وي مي افزايد: کتاب "حقيقت سمير"، مکتب مقاومت سمير را منعکس مي کند چرا که اين کتاب از نظر علمي، سياسي و تجربي تنها کتابي است که درون رژيم صهيونيستي را به اين شکل نشان مي دهد و براي کساني که مي خواهند زندگي داراي هيجان و ايستادگي را تجربه کنند و کساني که رنج و مشکلات زندگي را مي گذرانند اين کتاب، نسخه شفابخشي است که انسان را در برابر مشکلات مقاوم مي کند.
سمير قنطار در 20 دسامبر 2015در 52 سالگي بر اثر حمله موشکي اسراييل در جرمانا، نزديکي دمشق به شهادت رسيد.
کتاب "حقيقت سمير" با 534 صفحه از سوي انتشارات سوره مهر منشر شد. اين کتاب، سندي روشن بر بخش مهمي از تاريخ لبنان و منطقه به حساب مي آيد.
**********
خاطرات 30 ساله قديمي ترين اسير لبناني در بند رژيم صهيونيستي در کتابي با عنوان "حقيقت سمير" منتشر شده است.