خودکفايي كشور در طراحي و توليد مبلمان
خودکفايي در طراحي و توليد صنعت مبلمان کشور را از واردات مبلمان بي نياز کرده است.
در حاشيه نمايشگاه مبلمان که در بازار شماره 3 يافت آباد برگزار شده است ، يکي از توليد کنندگان شرکت کننده در اين نمايشگاه در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاري صدا و سيما گفت: کشور ما به لحاظ توليدات داراي کيفيت بسيار مطلوبي است و حتي برخي از کشورهاي بزرگ دنيا مانند ايتاليا که مقام اول را در دنيا دارند در زمينه توليدات نمي توانند با کشور ما رقابت کنند چون عمده توليدات ما هنر دستي است.
در حال حاضر حدود 50 هزار توليدکننده فعال در کشور داريم که اگر بتوانند مواد اوليه خود را با قيمت هاي پايين تري را خريداري کنند توان رقابت در بازارهاي جهاني را هم پيدا مي کنند.
يکي ديگر از توليدکنندگان شرکت کننده در اين نمايشگاه اظهار داشت: موادي که در مبلمان استفاده مي شود عمدتا از کشورهاي ديگر وارد مي شود مثلا چوب از روسيه، پارچه و چرم از ترکيه وارد و در داخل کشور مبلمان توليد مي شود.
وي ادامه داد : اين اقدام سبب مي شود قيمت تمام شده مبل زياد شود و توليد کنندگان داخلي را با مشکلات عمده اي براي فروش محصولات و همچنين صادرات آنها روبرو کند.
عمده واردات ما از کشورهايي چون ترکيه، چين ، مالزي، تايلند و کشورهاي حوزه خليج فارس است.
در همين زمينه رامين سميع زاده دبير انجمن صنفي مبلمان و دکوراسيون گفت: ما نبايد درهاي کشور را بروي واردات ببنديم بلکه بايد واردات را مديريت کنيم و هدفمند انجام دهيم .
وي ادامه داد : اگر بخواهيم در حوزه تجارت بين الملل فعال باشيم بايد واردات و صادرات را هماهنگ و هدفمند دنبال کنيم.
سميع زاده با اشاره به اينکه گاهي يک بال را داريم اما بال ديگر را نداريم ، گفت : بايد واردات هم در جهت اهداف صادراتي ما باشد.
صنعت مبلمان با توجه به صبقه هنري و رقابت پذيري که با محصولا ت خارجي دارد در صورت حمايت هاي تعرفه اي مي تواند جايگزين محصولات مشابه وارداتي باشد و هم به بازار صادراتي خوبي دست پيدا کند.