کشتی؛ داوریهای ناعادلانه و علیه ایرانیها
سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: در تاریخ هیچگاه داوری های مسابقات کشتی بر وفق مراد ما نبوده است و همواره داوران در عرصه های جهانی و رقابت های بزرگ علیه ما قضاوت کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، علیرضا رضایی افزود: هیچگاه در تاریخ کشتی مسائلی که حول داوری بوده است با ما سازگاری نداشت و همواره داوران در عرصه های جهانی سعی داشتند بر خلاف ما باشند.
وی گفت: تیم های ملی راه یافته به مسابقات جهانی 2015 لاس وگاس از ترکیب سنی جوانی برخوردار است و به راحتی مسائل داوری می تواند بر روی آنها اثر منفی بگذارد و در یک سال گذشته همواره در اردوها به آنها تاکید کرده ایم که کاری به قضاوت داوران نداشته باشند و کشتی روبه جلویی را از خود به نمایش بگذارند، اگر قرار به دفاع مقابل حریف هم بود یک دفاع رو به جلو و تهاجمی را از خود به نمایش بگذارید.
وی افزود: چه در زمانی که در فیلا نماینده داشتیم و چه حالا که نماینده ای نداریم، همواره از داوری مسابقات کشتی متضرر شده ایم.
کشتی گیران کشورمان باید بدانند که غفلت در مسابقات می تواند زمینه شکست آنها را فراهم کند، پس باید به گونه ای در مسابقات حضور یابیم که وزنه قضاوت داوران به سوی یک کشتی گیر یا تیم خاصی متمایل نشود.
تکرار عنوان قهرمانی در مسابقات جهانی ساده نیست
وی با اشاره به قهرمانی کشتی گیران ایران در مسابقات جهانی جوانان در برزیل افزود: تیم ملی کشتی جوانان ایران کار بزرگی کرد و تکرار عنوان قهرمانی در مسابقات جهانی ساده نیست بلکه نیازمند یک برنامه ریزی بلند مدت و خوب است و محمد طلایی نشان داد که توانایی هدایت جوانان را دارد و همواره بدون اینکه حاشیه خاصی داشته باشد به عملکردی صعودی در دنیای داوری ادامه می دهد.
سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران توانست با کسب عنوان ششمی جهان عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارد اما باید توجه داشت کشتی ورزشی است که به زمان نیاز دارد و یک برنامه ریزی بلند مدت را می طلبد.
رضا سیم خواه کمتر از یکسال است که هدایت فرنگی کار جوانان ایران را بدست گرفته و نیاز به زمان بیشتری دارد تا بتواند تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران را به جایگاه بهتری برساند.
کشتی گیران نگاه ویژهای به کسب مدال داشته باشند
وی گفت: در مسابقات گزینشی المپیک 2016 برزیل که در لاس وگاس برگزار می شود، کسب سهمیه و مدال اهمیت زیادی دارد و کشتی گیری که می خواهد از سهمیه المپیک برخوردار باشد باید نگاه ویژه ای به کسب مدال داشته باشد.
سخنگوی فدراسیون کشتی افزود: کشتی گیران اردوها و تورنمت های سختی را پشت سر گذاشته اند و مسئولان فدراسیون به همراه کادر فنی این تیم ها سعی در برطرف ساختن نقاط ضعف آنها داشته و کشتی گیران را به حفظ قوای روحی و روانی تشویق کرده اند.
رضایی افزود: نمی توان پیش بینی کرد، چه تعداد سهمیه در مسابقات جهانی 2015 آمریکا بدست خواهیم آورد، زیرا ورزش کشتی استفاده از لحظات است و ممکن است در یک لحظه نتیجه تغییر یابد و مسابقه دستخوش حادثه شود اما کشتی گیران تلاش کردند تا خود را به جهان ثابت کنند.
مهم ترین موضوع در این مسابقات هماهنگی کشتی گیر با کادر فنی است که بتواند بهترین عملکرد را بر روی تشک به نمایش بگذارد.