معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی: براساس آخرین تصمیم ستاد تنظیم بازار قیمت خرید هر کیلوگرم شیرخام از دامداران ۱۴۴۰ تومان است و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان وظیفه نظارت بر اجرای این مصوبه را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن رکنی در جلسه خبری امروز با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار در جلسه روز چهارشنبه سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده را به عنوان ستاد نظارتی در خرید شیر خام معرفی کرد، افزود: بر اساس تصمیم این جلسه و اعلام رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان این سازمان برای عملیاتی شدن مصوبه خرید شیر خام با قیمت هر کیلوگرم 1440 تومان از دامداران نظارت جدی خواهد داشت.
وی گفت: تاکنون هیچ نهاد نظارتی به عنوان ناظر اجرای این مصوبه درقانون پیش بینی نشده بود اما بر اساس تصمیم این جلسه ستاد تنظیم بازار تکلیف نهاد نظارتی بر اجرای مصوبه مشخص شد.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی از ادامه اجرای طرح خرید حمایتی شیر خام از دامداران خبر داد و افزود : با دستور مستقیم وزیر جهاد کشاورزی این طرح با نظارت و مدیریت سازمان مرکزی تعاون روستایی ادامه دارد.
رکنی گفت: تا زمانی که شیر خام با قیمت واقعی از دامداران خریداری و بین هزینه تمام شده و قیمت خرید تعادل ایجاد نشود ، طرح خرید حمایتی شیر خام از دامداران ادامه خواهد داشت.
وی افزود : با کارخانه های تولید شیر خشک کودک مذاکراتی انجام دادیم و قرار است ماده اولیه تولید این کارخانه ها را به جای واردات از تولیدات داخلی تامین کنیم.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در طرح خرید حمایتی شیر خام تاکنون 85 هزار تن شیر خام خریداری و 8 هزار تن شیر خشک تولید و بیش از 80درصد آن صادر شده است.
قیمت نهاده های مرغداران کاهش یافت
حسن رکنی در جلسه خبری امروز با اشاره به اینکه بخشی از کاهش قیمت نهاده های تولید متأثر از شرایط جهانی است ، افزود: در بخش تأمین نهاده های تولید و خوراک طیور انحصار ایجاد شده بود که با ورود تشکل ها و اتحادیه های مرغداران انحصار شکسته شد و
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت نهاده های تولید در صنعت مرغداری 10 درصد کاهش یافته است.
وی گفت: در گذشته تولید کننده باید دو ماه زودتر هزینه خرید نهاده را پرداخت می کرد اما اکنون نهاده را تحویل می گیرد و هزینه آن را دو ماه دیگر می پردازد.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوراک دام 60 تا 70 درصد هزینه تولید مرغدار را تشکیل می دهد که اگر مدیریت شود به کاهش هزینه ها منجر خواهد شد.
رکنی گفت : میزان تولید گوشت مرغ سال گذشته دو میلیون و 40 هزار تن بود و امسال پیش بینی می شود این میزان به بیش از 2 میلیون و 100 هزار تن افزایش یابد.
وی میزان صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ را سال گذشته 150 هزار تن اعلام کرد و افزود: در سه ماه نخست امسال 15 هزار و 600 تن گوشت مرغ و 21 هزار تن تخم مرغ صادر شده است.