خاموش کردن صداي مقاومت هدف نهائي غرب در جنگ نرم
معاون رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در امور برون مرزي: کشورهاي غربي و کشورهاي مرتجع عرب به شيوه هاي متعددي براي خاموش کردن صداي مقاومت دست مي زنند که از جمله مي توان به بايکوت کردن رسانه هاي مقاومت اشاره کرد.
به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما از دمشق، محمد اخگري در سخناني در همايش بين المللي مبارزه با تروريسم تکفيري با اشاره به سابقه فعاليت غرب براي سياه نمائي اسلام ناب محمدي افزود: اين کشورها از اطلاع رساني و تبليغات رسانه هاي مقاومت به شدت واهمه دارند ، چرا که اين رسانه ها ، وقايع را به طور شفاف منعکس و دست استکبار غرب را رو مي کنند.
وي همچنين با اشاره به اينکه جنگ در ميدان نبرد، پيجيده و طاقت فرساست خاطرنشان کرد، امروز جنگ نرم رسانه اي هم به همان اندازه پيچيده و سنگين است.
اخگري گفت: گروه هاي تروريستي تکفيري شيوه هاي عوام فريبانه براي تاثير بر افکار عمومي در پيش گرفته اند و امروز غرب با بکارگيري تروريسم تکفيري تلاش مي کند، در تکنيک هاي نرم خبري ، هويت اسلامي را هدف حمله قرار دهد.
معاون برون مرزي رئيس سازمان صدا و سيما افزود: استفاده از واژگان مقدس مذهبي براي تروريستهاي تکفيري مانند گروه هاي جهاد يا استفاده از پرچم هائي با شعار "لا اله الا الله" و نام شخصيتهاي بزرگ اسلامي براي تشکيلات خود، شمشير دولبه است. از سوئي يکي از شيوه هاي کسب اعتبار در ميان مسلمانان است و از سوي ديگر با مرتکب شدن جنايات و فجايع شنيع ، چهره متعالي اسلام را مخدوش مي کنند.
محمد اخگري با اشاره به ضرورت شناسائي تاکتيکها و تکنيکهاي مخرب خبري رسانه هاي غربي، خاطرنشان کرد، در کنار خبر رساني شفاف بايد در قالب توليد آثار هنري، بتوانيم اينگونه شبهات را از مفاهيم اسلامي که مورد حمله رسانه هاي غربي قرار گرفته، برداريم.
وي در پايان تصريح کرد ماموريت و رسالت رسانه هاي مقاومت ، همان رسالتي است که حضرت زينب (س) در برابر زورگويان زمان خود ايفا کرد.
گفتني است ، در همايش بين المللي رسانه اي براي مبارزه با تروريسم تکفيري که روز جمعه در دمشق گشايش يافت، بيش از صد و سي شخصيت رسانه اي از کشورهاي مختلف جهان از جمله جمهوري اسلامي ايران، روسيه، چين، ترکيه، افغانستان، پاکستان، مصر، لبنان، عراق، الجزاير، مغرب، بحرين، اردن، سودان، عربستان سعودي، کويت ، تونس، قبرس، انگليس و آلمان حضور دارند.
شرکت کنندگان در اين همايش دو روزه ، نقش رسانه هاي متعهد و همچنين رسانه هاي مزدور دشمن در چارچوب انعکاس حقايق و وقايع ميداني ، انتقال پيام سياسي و اثرگذاري بر افکار عمومي و نيز فرآيند پوشش اخبار را بررسي خواهند کرد.
لزوم تشکيل ائتلاف منطقه اي و بين المللي براي مبارزه با تروريسم تکفيري، نقش رسانه ها در جنگ هاي کنوني و اهميت رسانه در اقدامات ميداني و نظامي از جمله محورهاي اين همايش خواهد بود.
همچنين قرار است ، در پايان اين همايش سندي صادر شود که در ترسيم ساز و کارها و تلاشهاي آينده براي مبارزه با تروريسم تکفيري به آن تکيه مي شود.