وزیر علوم گفت: برای توسعه بازار بزرگ انرژی الکتریکی کشور باید فعالیت های علمی و پژوهشی را گسترش دهیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای فرهادی در بیست و سومین کنفرانس ملی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گفت: این همایش از قدیمی ترین و بزرگترین گردهمایی های علمی با قدمت 23 ساله است و دانشگاه صنعتی شریف 6 درصد دانشجویان رشته مهندسی برق را آموزش می دهد که عمده آنها در زمره افراد باهوش جامعه قرار دارند.
وی اعلام کرد: حدود 280 هزار دانشجو در کشور در رشته مهندسی برق در حال تحصیل هستند که ظرفیت خوبی برای توسعه فعالیت های علمی و تحقیقاتی محسوب می شود و دانشجویان این رشته افرادی مطلع هستند و اگر به شایستگی از آن ها استفاده شود در رشد و توسعه کشور نیز موثر خواهد بود.
وزیر علوم گفت: بازار انرژی ایران برای سرمایه گذاری در تولید آمادگی فراوان دارد و باید برای گسترش زمینه های مختلف رشته مهندسی برق از جمله الکترونیک و رایانه در زمینه مهندسی پزشکی کشور برنامه ریزی شود.
فرهادی اظهار داشت : رشته پزشکی امروزه در کشور تنها پزشکی سنتی و کلاسیک نیست ، بلکه رشته مهندسی پزشکی و پزشکی و صنعتی نیز دارد.
وزیر علوم با بیان اینکه رشته مهندسی برق و الکترونیک به خوبی رشد کرده است ، گفت : امروزه از سلول های زیستی برای فناوری رایانه استفاده می شود که همان استفاده از رشته مهندسی برق در رشته های مختلف پزشکی است و باید از پیشرفت های علم مهندسی برق در زمینه های پزشکی بیشتر بهره ببریم.