جلسه نوبت بعد از ظهر امروز مجلس شورای اسلامی با 18 دقیقه تأخیر و حضور فقط 147 نماینده آغاز شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ ساعت 15 و 18 دقیقه جلسه نوبت بعد از ظهر نخستین روز بررسی لایحه بودجه سال 1391 کل کشور با غیبت 135 نفر از نمایندگان آغاز شد.
در جلسه نوبت صبح پس از سخنان 20 دقیقهای سخنگوی کمیسیون تلفیق، شش نماینده موافق و شش نماینده مخالف هر کدام به مدت 10 دقیقه صحبت کردند.
در جریان سخنان مخالفان و موافقان تعدادی از نمایندگان درباره مشخص نبودن سقف بودجه تذکر دادند که رئیس جلسه تذکرات را وارد ندانست.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه سال 1391 کل کشور شفاف نیست و وابستگی آن به نفت بیشتر شده است.
جعفر قادری در جلسه نوبت بعد از ظهر رسیدگی به لایحه بودجه 91 به عنوان مخالف کلیات لایحه افزود: البته این مخالفت بدین معنی نیست که زحمات دولت و کمیسیون تلفیق در تنظیم بودجه زیر سوال برود.
نماینده فلاورجان موافق کلیات لایحه بودجه سال 1391 کل کشور گفت: یکی از محسنات بودجه امسال این است که کمیسیون تلفیق شعار سال را سرلوحه کار خود قرار داده، به طوری که موضوع تبلیغات کالاهای خارجی را محدود کرده و تبلیغات کالاهای داخلی را افزایش داده است.
سیدناصر موسوی لارگانی افزود: بودجه امسال نسبت به بودجه سالهای گذشته شفافتر است و پیش بینی حاصل از واگذاریهای دولت واقعیتر به نظر می رسد.
نماینده مخالف کلیات لایحه بودجه سال 1391 کل کشور گفت: در این بودجه برای طرح حیاتی و مهم کمربندی سبز شهرهای پرجمعیت اعتباری در نظر گرفته نشده است.
مهرداد بائوج لاهوتی نماینده لنگرود همچنین از تامین نشدن نظر دولت در اختصاص افزایش 20 درصد از اعتبارات آب و فاضلاب در کمیسیون تلفیق انتقاد کرد و افزود: کمیسیون تلفیق این میزان را به 10 درصد کاهش داد در حالی که اگر نظر دولت مبنی بر افزایش 20 درصد از اعتبارات تامین شود بخش مهمی از مشکلات طرحهای آب و فاضلاب که هر سال درگیر آن هستیم حل خواهد شد.
نماینده موافق کلیات لایحه بودجه سال 1391 کل کشور، تأخیر در تصویب کلیات بودجه را به ضرر کشور دانست.
سیدکاظم دلخوش نماینده صومعهسرا افزود: برخی دوستان می گویند بودجه را چند ماه دیگر بررسی کنیم و به اتمام برسانیم در حالی که هم اکنون 200 نفر از نمایندگان مجلس هشتم در مجلس نهم نیستند و در صورتی که نمایندگان جدید نیز سر کار بیایند ماهها طول خواهد کشید که الفبای نمایندگی را بیاموزند بنابراین نمی توان بودجه را برای مجلس نهم گذاشت.