پایگاه خبری میدل ایست آنلاین با اشاره به تصمیم نظامیان برای نامزدی انتخابات پارلمانی مصر نوشت این تصمیم ، شانس پیروزی غیرنظامیان کاهش می یابد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، بسیاری از نظامیان بازنشسته در پی آن هستند تا تنور انتخابات پارلمانی مصر را که قرار است مارس و آوریل آینده برگزار شود، گرم کنند، به نظر می رسد این افراد در انتخابات رقیبان سرسختی برای نامزدهای مدنی (غیرنظامی) باشند.
هدف این نظامیان این است که بتوانند با ورود به پارلمان ، یک فراکسیون بزرگ پارلمانی تشکیل دهند.
احتمال ورود رهبران درجه 2 و 3 اخوانی به پارلمان
از نگاه تحلیلگران ، انتخابات آتی پارلمانی مصر ، یکی از حساس ترین انتخابات پارلمانی در تاریخ مصر خواهد بود، زیرا ممکن است در این انتخابات رهبران درجه دوم یا سوم اخوانی که شهرت خاصی ندارند با تکیه به فهرست ها و ائتلاف های انتخاباتی جدید به پارلمان راه یابند.
کمیسیون عالی انتخابات مصر روز هشتم ژانویه از رای دهندگان در کشور خواسته بود تا در انتخابات پارلمانی که قرار است در دو مرحله و در ماه های مارس و آوریل برگزار شود حضور پررنگی داشته باشند.
قرار است 16 هزار قاضی بر روند برگزاری انتخابات پارلمانی مصر نظارت کنند اما هنوز زمان ثبت نام نامزدهای انتخاباتی مشخص نشده است.
سامح سیف الیزل از نظامیان بازنشسته مصری، از چهره هایی است که برای مشارکت در انتخابات، ائتلاف جدیدی را با نام (به عشق مصر) راه انداخت.
وی، سرلشکر بازنشسته، افسر گارد ریاست جمهوری، افسر دستگاه اطلاعاتی، از اعضای سازمان امنیت کشور و درحال حاضر از مدیران مرکز مطالعات سیاسی و امنیتی الجمهوریه در مصر است.
سرلشکر نجیب عبدالسلام فرماندهی پیشین گارد ریاست جمهوری در دوران ریاست جمهوری حسنی مبارک و عبدالفتاح سیسی نیز بارها از نامزدی خود در انتخابات خبر داد.
محد عرابی موسس ائتلاف( زنده باد مصر) می گوید سرلشکر عبدالسلام نامزد این ائتلاف در انتخابات خواهد بود.
سرلشکر عبدالرافع درویش، کارشناس نظامی و امنیتی در مصر نیز حزب «مبارزان مصر» را تشکیل داد. حزبی که بسیاری از اعضای آن از افسران عالی بازنشسته ارتش هستند.
سرلشکر مدحت حداد نیز ریاست حزب «مدافعان مصر» را بر عهده دارد.
مدحت حداد و عبدالرافع درویش با یک ائتلاف در انتخابات حاضر خواهند شد که ائتلاف«باهم برای احیای مصر» نامگذاری شده است .
بر اساس قانون انتخابات مجلس نمایندگان مصر، که اخیر صادر شده است پارلمان این کشور 567 کرسی خواهد داشت . از مجموع نمایندگان، 420 نفر بر اساس نظام انتخاباتی فردی ، 120 نفر با نظام انتخاباتی حزبی( مبتنی بر فهرست انتخاباتی ائتلاف ها و احزاب ) و 27 نفر نیز با نظر رئیس جمهوری تعیین می شوند.