نمایندگان ارشد دستگاههای مسئول در کارگروه ملی مقابله با پدیده گرد و غبار استان خوزستان برنامههای واکنش سریع خود را به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ در این جلسه که شب گذشته در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد شرکت کنندگان با اشاره به ظرفیتهای موجود راهکارهایی را برای مقابله با پدیده گرد و غبار استان خوزستان ارائه کردند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: در این جلسه سازمان هواشناسی، ستاد مبارزه با گردوغبار سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار خوزستان گزارشهای خود را ارائه کردند.
دستگاههای شرکت کننده موظف شدند برنامه های خود را چه بصورت واکنش سریع و چه بصورت کوتاه مدت برای تصویب نهایی در هیئت دولت تا روز شنبه هفته آینده بصورت مکتوب در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار دهند.
معصومه ابتکار نقش سازمانهای هواشناسی، مدیریت بحران، صداوسیما و وزارت بهداشت را در اقدامات واکنش سریع بسیار با اهمیت دانست و افزود: این دستگاهها باید در مواقع بحرانی ضمن اطلاع رسانی صحیح و به موقع، اقدامات لازم پزشکی را برای سلامت مردم انجام دهند.
در چند روز گذشته به علت گرد و غبار و ذرات آلاینده، هوای خوزستان در وضع خطرناک قرار گرفته است.
حد مجاز وجود ریزگردها در هوای پاک و سالم حدود 100 میکروگرم بر مترمکعب است.
در چند روز گذشته میزان آلودگی هوا در اهواز به 4 هزار و 390 میکرو گرم بر متر مکعب، امیدیه 867 ، سوسنگرد 606 و بهبهان به 410 میکرو گرم بر متر مکعب رسید.
گفته میشود: این پدیده به علت تغییرات فشار هوای سطح زمین، جنوبی شدن جریان باد و برخاستن گرد و غبار محلی درخوزستان به وقوع پیوسته است.