وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت نساجی از دیرباز صنعتی پیشرو بوده است اما در چند سال اخیر به این صنعت کم لطفی شد و روند رشد مطلوب را طی نکرد.
محمدرضا نعمت زاده در حاشیه بازدید از نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه در گفتگوی اختصاصی با واحد مرکزی خبر افزود: چندماه قبل نمایشگاه پارچه و الیاف و نخ داشتیم و در این نمایشگاه محصولات نهایی صنعت نساجی را در قالب پوشاک برگزار کردیم و خوشبختانه انچه دیدم موجب افتخار است و فکر نمی کردم صنعت پوشاک ما به این درجه از پیشرفت رسیده باشد.
وی گفت: متاسفانه به دلایل مختلف حمایت های کافی از این صنعت نشده است اما فکر می کنم بزرگترین حمایت از صنعت این است که ما خرید و استفاده کنیم و این مسئولیت هم به دوش کل 80 میلیون جمعیت کشور است و دولت به تنهایی نمی تواند این مشکل را حل کند و نه واحدهای تولیدی بلکه همه مردم باید به کمک بیایند.
نعمت زاده گفت: از مردم می خواهم به محصولات داخلی از جمله تولیدات نساجی و پوشاک اعتماد کنند ، چرا ما باید 2 میلیارد دلار پوشاک قاچاق داشته باشیم یا پوشاک دست دوم وارد و در خیابانها عرضه شود ، البته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید تلاش کند و ما هم اخیرا برنامه خوبی با انها اغاز کرده ایم.
وی با بیان اینکه ترکیه سالانه 18 میلیارد دلار پوشاک صادر می کند، افزود: برگزاری همزمان نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه می تواند به تعامل فعالان این بخش و ارتقای صنعت نساجی و پوشاک کمک کند.
نعمت زاده گفت : چند سال است که مشوق های صادراتی متوقف شده است و تلاش می کنیم با کمک دولت و مجلس این مشوق ها را حوزه های مختلف همچون شرکت در نمایشگاه های خارج از کشور برقرار کنیم.
وی افزود : ترکیه در بازاریابی توانمند است و پوشاک و نساجی ما می تواند در بازارهای اروپا عرض اندام کند ، میزان تولیدات را باید افزایش دهیم.
نعمت زاده گفت : به ایجاد واحدهای بزرگ دوزندگی در کشور کمک می کنیم و ایران از توانمندی بالایی در طراحی پوشاک برخوردار است.