سخنگوی شورای سیاست گذاری خودرو از تاکید وزیر صنعت، مبنی "تولید خودرو در سطح جهانی" با استفاده از مشاوران معتبر بین المللی برای ارتقای کیفیت خودروهای تولید داخل، خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، به نقل از شاتا؛ «ساسان قربانی» با اشاره به جلسه شورای سیاستگذاری خودرو که با حضور وزیر و اعضاء شورا در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد ، تصریح کرد: دراین جلسه با توجه به سهم صنعت خودرو در رشد و توسعه اقتصادی کشور در سال جاری ، ارائه تصویری شفاف از اقدامات مورد تاکید قرار گرفت.
وی گفت: براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اهمیت تولید داخل به همراه تحقق اهداف صادراتی، نیاز به همراهی تمامی ارگان ها وسازمانهای تاثیرگذار بر موفقیت این صنعت است.
بهره گیری از مشاوران بین المللی
قربانی، به تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص اهمیت تولید در سطح جهانی و در نظر گرفتن اهداف تعیین شده در افق 1404 مبنی بر محوریت صادرات اشاره کرد و گفت: در این زمینه مقرر شد، استفاده از مشاوران معتبر بین المللی نسبت به بهبود فرآیند تولید و ارتقاء کیفیت محصولات ارائه شود.
همچنین عضو شورای سیاستگذاری صنعت خودرو همچنین افزود: با توجه به نقش مهم ایجاد "مرکز آزمون جاده ای و تجهیز آزمایشگاههای تست خودرو" در افزایش ایمنی و نیز تحقق اهداف صادراتی با همکاری شرکتهای خودروسازی، تسریع در اجرای طرح ها بر اساس برنامه زمانبندی مورد تاکید قرار گرفت.