فعال دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: وقتی فرهنگ بشود پروژه تعریف شده شهرداری ها و شعار تبلیغاتی رسانه، دانشگاه ها هم باید کمپین جشنواره سفارشات فرهنگ نمایشی بشود.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ سینا توکلی در مراسم روز دانشجو با حضور رییس جمهور افزود: آقای رئیس جمهور، چرا فعالان فرهنگی در دانشگاه ها برای برگزاری ساده ترین برنامه های فرهنگی با غول بودجه مواجه می شوند؟ چرا در دانشگاه های علوم پزشکی ردیف بودجه ای جدا برای بخش فرهنگی ندارند؟
وی گفت: ظاهرا وقتش است بفهمیم ما با یک سیاست فرهنگی و هنری مشخص سرو کار نداریم و فرهنگ و هنر جایگاه حقیقی خود را ندارد چرا که به محض اتمام فرمایشات و اوامر در خصوص جشنواره ها بین المللی هنرهای دانشگاهی و خیابانی و سازمانها بودجه و سالن و امکانات برای هنرهای خودجوش قطع می شود تا به وقتش در سال بعد، وقتی هنرمان جشنواره ای و فرهنگ ما سفارشی شود جای تعجب نیست که هویت ما نمایشی شود.
وی افزود: مشکلات در حوزه های کانون های دانشجویی کم نیست اما 16 آذر روز نالیدن نیست روز به پا خاستن است، روی صحبت ما با دانشجویان و مسئولان دانشگاههاست اموزه اصلی مکتب 16 آذر دغدغه اصلاح داشتن است اصلاح تمام جنبه های زندگی که کمال انسانی را رقم می زند و چه راهی برتر از فرهنگ و هنر است.
توکلی گفت: ما دانشجویان مکتب اذر باید با خواهشی نو از رسالت دانشجویی از فرهنگ جشنواره ای و هنر سفارشی فاصله بگیریم و دغدغه های اصلی جامعه همچون رفع خشونت را محور کنش هایی قرار دهیم.
وی افزود: یادتان می آید آخرین بار کی به این بهانه به هم قول دادیم، ندادیم، حال صورت جامعه ایرانی از اسید می سوزد، دانشجویان می توانند در فعالیت های فرهنگی خود خشونت را هدف گیرند و با همه توان برجای ان گل محبت بکارند.
فعال دانشجویی گفت: محیط زیست؛ این چه هوایی که در ان نفس می کشیم چرا کشور ما مدام کویر می زاید، کدام فرکانس بر مغز ما پارازیت می اندازد ، بر سبک زندگی ما چه رفته که در شیب تند سرطان افتاده ایم همه ما نوشداروی به دست به انتظار مرگ سهراب ها نشسته ایم.
توکلی افزود: مکتب 16 آذر جهادی نو، ادامه راه سه قطره خون، این بار با ممارست و ایستادگی به پای ارزش هایی که انسان را شرافت و زندگی را معنا می بخشد، می خواهد.
وی اضافه کرد: در فضایی که گویی از زمین و آسمان تو را به در خود فرو رفتن فرا می خوانند جهاد بزرگی است که برای خدای خودت دست به اصلاح بزنی و از خویشتن برهی.