جلوگیری از تولید خمیر مرغ غیراستاندارد
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروگفت: سازمان غذا و دارو از ابتدای پارسال به واحدهای تولیدی خمیر مرغ تاکید کرده است که در تولید این محصول موظف به تطابق با سیاست های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر هدایت حسینی افزود: تا زمانی که در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.
حسینی با تاکید بر این که در نظام بهداشتی کشور نخست باید مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، افزود: یکی از این مخاطرات، استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی همچون سوسیس و کالباس و دیگر فرآورده های غذایی است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به این که ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضع به نسبت خوبی دارد، گفت: ایران یکی از سخت گیرترین کشورها در بخش تولید و واردات مواد غذایی است و مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساس هستند.